Monday, March 29, 2010

Verbeterde chat voor iGoogle en Orkut

Verbeterde chat voor iGoogle en Orkut: "Heb je ooit wilde snel een bestand te verzenden naar een vriend die is er online? Nu kunt u foto's, documenten en andere bestanden direct met je vrienden tijdens het chatten in iGoogle en orkut, zonder over te stappen op e-mail naar het bestand als bijlage verzenden. File transfer werkt direct in de browser, zodat u niet hoeft niets te installeren. Gewoon een gesprek beginnen met een vriend en klik op "Stuur een bestand ..." in het "Actions" menu. Nadat u een bestand selecteert, zal je vriend worden gevraagd of ze willen om de overdracht te accepteren. U kunt meer informatie over de Google Talkabout blog.


Je zou kunnen zijn opgevallen dat we onlangs gaf iGoogle en Orkut chat een face lift. Verschillende instellingen hebben nu een nieuw huis aan de top van het chatvenster. Van de nieuwe werkbalk kunt u klikken op de blauwe camera en telefoon iconen om te beginnen met video en voice chats met je vrienden of de groeps-chat pictogram om extra vrienden uit om een tekst chatten. Als je nog nooit hebt video-of voice chatten gebruikt voor, alles wat je nodig hebt is een webcam en microfoon aangesloten op de computer en een kleine plugin aanvraag gratis beschikbaar op www.google.com / chat / video.

We werken om bestandsoverdracht en de nieuwe werkbalk Gmail ook. In de tussentijd kunt u nog steeds toegang tot spraak-, video-en groeps-chat in Gmail van de "Video and More 'menu in een chatvenster.

Geplaatst door Bruce Leban, software engineer
"

No comments: