Monday, April 12, 2010

De volgende generatie van Google Docs

De volgende generatie van Google Docs: "Vandaag zijn we hosting bijna 400 CIO's en IT-professionals uit de hele wereld op Sfeer , onze eerste manifestatie op het Googleplex gewijd aan de computing cloud. De discussie is gericht op hoe bedrijven hun technologie-expertise richten op projecten die echt hun bedrijven te verbeteren in plaats van het beheer van complexe applicaties, technologie platforms en apparaten. Wij zijn ook het delen van informatie over verbeteringen aan Google Docs, mogelijk gemaakt door een nieuwe codebasis die ons in staat om rijkere functionaliteit leveren sneller.

Nieuwe documenten en spreadsheets functies
We hebben gereageerd op veel van uw verzoeken om functies die u gewend bent in desktop software. In documenten, hebben we toegevoegd een marge heerser, de nummering en de kogels beter en gemakkelijker plaatsing van het plaatje opties. En in spreadsheets, je zult nu ook een formule vinden bewerken bar, cel auto-complete, drag-and-drop kolommen en andere functies niet mogelijk is met oudere browser technologieën.

Hoger Fidelity document importeert
We hebben grote verbeteringen aangebracht in ons document te uploaden zodat functie het verplaatsen van bestanden van uw computer naar de wolk is makkelijker nu. Geïmporteerde documenten behouden hun oorspronkelijke structuur nauwkeuriger, dus u kunt de grond lopen bewerkingen in de browser zonder vast te stellen opmaak als kogels en tekstuitlijning hit.

Snelheid en reactievermogen
Nieuwe technologieën zoals een snellere browser JavaScript verwerking hebben het mogelijk gemaakt voor ons te versnellen Google Docs aanzienlijk. Zelfs zeer grote spreadsheets is snel met de nu aan de slag in uw browser. Toepassingen die deze snelle run voelen als desktop-applicaties, maar hebben de unieke voordelen van het in de cloud.

Sneller samenwerking
We hebben uitgebreid Google Docs 'mogelijkheden voor samenwerking ook, met steun voor maximaal 50 mensen samen in een keer en in de documenten, kunt u nu zien dat andere mensen bewerkingen zoals ze gebeuren karakter-per-karakter. En nu kunt u ook samen op het stroomschema's, diagrammen en andere schema's in real time met een nieuwe redacteur voor de tekeningen op Google Docs.



Meer informatie over deze nieuwe mogelijkheden en hoe ze toegang tot de Google Docs blog , en als je met een school, bedrijf of organisatie, hebben we gedeeld Meer informatie over het Google Enterprise Blog .

Geplaatst door Dave Girouard, president van Google Enterprise
"

No comments: