Friday, April 9, 2010

Gmail voegt Geneste Labels en Message Preview

Gmail voegt Geneste Labels en Message Preview: "Gmail Labs heeft twee nuttige experimentele functies: hiërarchische labels en bericht preview. Als je Greasemonkey gebruikt, is het waarschijnlijk dat je het geprobeerd hebt Folders4Gmail en Mihai Parparita's Conversation Preview , twee scripts met vergelijkbare functionaliteit als de nieuwe Gmail Labs-experimenten.

Geneste Labels is slechts een cosmetische verandering waarmee je labels die hiërarchisch zijn weergegeven. Als u in staat stellen dit experiment en maak een label als Mailing-Lists/Linux, zult u merken dat Linux wordt weergegeven als een submap van mailing-lists. Helaas, alle andere plaatsen die u laten interageren met labels zien het label als Mailing-Lists/Linux.

"Je kunt het maken van complexe hiërarchie van labels Als dat de manier waarop u uw mail te organiseren, en u kunt uitvouwen / instorting etiketten ruimte te besparen. U zult altijd te kunnen zeggen of er een label given ongelezen berichten bevat in zijn ingestort kind labels door te kijken naar of het nou vet of niet ", verklaart Google .


Bericht Sneak Peek toont een kleine preview van een gesprek, zodat u snel kunt de eerste zinnen lezen zonder het openen van het gesprek. Klik met de rechtermuisknop op een gesprek uit de inbox of van een andere mening en je moet het eerste ongelezen bericht zien dat gesprek. Als je hebt gelezen alle berichten uit een gesprek, Gmail toont het laatste bericht.

Er is ook een sneltoets voor het weergeven van het voorbeeldvenster voor het geselecteerde gesprek: h. U kunt navigeren naar de vorige / volgende gesprek met K en J of te ontslaan van de ruit met behulp van Escape.


(Bedankt, Sterling. )


"

No comments: