Wednesday, December 14, 2011

Google Cloud Print op stoom

Google Cloud Print op stoom: Afgelopen april kondigden we onze plannen voor Google Cloud Print (GCP), de service die bevoegdheden afdrukken op Chromebooks, evenals een nieuwe generatie van de aangesloten applicaties en apparaten. Het doel van GCP is om eenvoudige, beveiligd printen mogelijk vanuit elke applicatie op elk apparaat en op elke printer-en met de nieuwste cloud-ready printers , kunt u ook printen zonder het gebruik van drivers of kabels.

Sinds de lancering eerder dit jaar, hebben we gezien een sterke stijging van enthousiasme van gebruikers en ontwikkelaars. Meer dan 6 miljoen printers zijn al aangesloten op GCP met behulp van Google Chrome , tientallen cloud-ready printers zijn vrijgegeven of aangekondigd door fabrikanten, zoals Epson, HP en Kodak, en de gemeenschap van ontwikkelaars heeft een vlaag van applicaties en uitbreidingen naar cloud mogelijk afdrukken van zowel Android en iOS.

Terwijl de ontwikkelaars en de printer fabrikanten hebben omarmd GCP, hebben we ook vrij een aantal verbeteringen in de dienstverlening. U kunt nu delen en de toegang tot printers , zodat je vrienden en familie kunnen ook gebruik van maken. Met ' Save to Google Docs , "het is makkelijk om uw online inkomsten en bevestigingspagina's op te slaan in een archief in de cloud. Het beheer van pagina heeft een nieuwe tablet-vriendelijk design en een "Print"-knop, zodat u kunt uploaden en bestanden af te drukken om uw cloud printers vanaf elke locatie.


Tot slot, webmasters kunnen de add knop Print element om hun site om het afdrukken functionaliteit in te schakelen voor tabletten en mobiele telefoons.

Mensen met Chromebooks hebben altijd toegang tot de nieuwste en beste Google Cloud Print kenmerken had, maar vandaag hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt: te beginnen met de nieuwste versie van Chrome , zal iedereen via de browser op Windows, Mac en Linux in staat zijn om printen elke webpagina van Google Cloud Print. We hebben ook is ingeschakeld print preview voor Chromebooks, dus je krijgt dezelfde vertrouwde ervaring waar u gebruik van Chrome.

In de komende maanden, zullen we in staat GCP van meer Google-producten en werken met partners om meer printers en afdrukken van diensten toe te voegen. Gelukkige printen !

Geplaatst door Akshay Kannan, Product Manager

No comments: