Wednesday, November 30, 2011

Verborgen Navigation Google's Menu

Verborgen Navigation Google's Menu: Zoals eerder verwacht , zal Google dalen de zwarte navigatiebalk en zal gebruik maken van een vereenvoudigde navigatie-interface die ervoor zorgt dat de overgang tussen twee Google-producten naadloos. Google + meldingen, zal het delen box en het profiel menu naast het zoekvak worden weergegeven, terwijl de lijst van Google-diensten zullen worden geplaatst in een drop-down menu naast het Google-logo.

"De Google-bar, die loopt over de bovenkant van de browser van bijna alle Google-services en biedt eenvoudig toegang tot Google-producten, heeft onlangs de look bijgewerkt voor een meer consistente, gestroomlijnde gebruikersinterface ervaring en de grotere zichtbaarheid van de meest populaire diensten," vertelt Google .



De nieuwe navigatie-interface niet langer gebruik maakt van extra ruimte, het is compacter en de korte lijst van Google-services die standaard weergegeven wedstrijden vereenvoudigde product van Google lijn. Het menu links naar Google +, Web Search, Image Search, Google Maps, YouTube, Google Nieuws, Gmail en Google Docs, maar u kunt de muis over "Meer" om extra diensten te zien. Hier zijn de diensten die nooit zijn geweest in de navigatiebalk opgenomen tot nu toe: Google Wallet, Google aanbiedingen, Google Music, Google Mobile en Blogger.

Terwijl de nieuwe interface ziet er modern, het is ook minder gebruiksvriendelijk, omdat de navigatie links zijn verborgen achter een drop-down menu en de gemiddelde gebruiker wellicht niet in staat om ze te vinden. Android's menu-knop was niet een geweldig idee en Ice Cream Sandwich gemaakt menu's meer zichtbaar, dus het is niet duidelijk of dit gaat werken. Google's homepage zal uitbreiden van de product-menu standaard, maar het zal interessant zijn om te zien of Google-gebruikers ook daadwerkelijk merken dat de muis over het Google-logo laat ze toegang tot Gmail, Google Docs en andere diensten.


Ik nog niet te zien de nieuwe interface, maar het is waarschijnlijk dat het zal worden uitgerold in de komende dagen.

No comments: