Monday, August 30, 2010

E-mail overload? Probeer Prioriteit Inbox

E-mail overload? Probeer Prioriteit Inbox: "(Cross-werkkring van de Gmail Blog )

Mensen vertellen ons al die tijd dat ze meer en meer mail en voelen zich vaak overweldigd door dit alles. We weten wat je bedoelt, hier bij Google lopen we op de e-mail. Onze inboxen sloeg zijn met honderden, soms duizenden berichten per dag-mail van collega's, van de lijsten, over benoemingen en automatische mail die vaak niet belangrijk. Het is tijdrovend om erachter te komen wat er moet worden gelezen en wat er moet een antwoord. Vandaag, we zijn blij te voeren Prioriteit Inbox (in beta)-een experimentele nieuwe manier van het nemen van op informatie-overload in Gmail.

Gmail heeft altijd al vrij goed in het filteren van ongewenste e-mail in de "spam" map. Maar vandaag, in aanvulling op spam, mensen krijgen veel e-mail die niet duidelijk junk, maar is niet erg belangrijk-Bologna, of " Bacn . "Daarom hebben we geëvolueerd van Gmail filter om dit probleem aan te pakken en uitgebreid tot niet Alleen regelrechte spam te classificeren, maar ook om gebruikers te helpen afzonderlijke dit "Bologna" van de belangrijke dingen. Op een bepaalde manier, Priority Inbox is als uw persoonlijke assistent, zodat u zich kunt concentreren op de berichten die zaak zonder dat u het opzetten van complexe regels.



Prioriteit Inbox splitst uw inbox in drie secties: "Belangrijke en ongelezen", "ster" en "alles anders":



Zoals in de berichten afkomstig zijn, Gmail automatisch vlaggen sommigen van hen net zo belangrijk. Gmail maakt gebruik van een verscheidenheid van signalen om te voorspellen welke berichten van belang zijn, met inbegrip van de mensen die je e-mail het meest (als u e-mail Bob een stuk, een bericht van Bob is waarschijnlijk belangrijk), en die berichten die je open en beantwoorden (deze zijn waarschijnlijk belangrijker dan degene die je overslaan). En als u Gmail gebruikt, zal het beter te krijgen in categoriseren berichten voor je. U kan het helpen beter door te klikken op het of knoppen aan de bovenkant van de inbox moeten correct markeren een gesprek net zo belangrijk of niet belangrijk. (U kunt ook filters instellen om altijd merk bepaalde dingen belangrijk of onbelangrijk, of te herschikken en de drie afdelingen inbox aanpassen.)

Na veel interne testen hier bij Google, alsook met Gmail en Google Apps-gebruikers thuis en op het werk, zijn we klaar voor meer mensen om het uit te proberen. Prioriteit zal worden Inbox uitrollen naar alle Gmail-gebruikers, met inbegrip van degenen onder u die gebruiken Google Apps , de komende week of zo. Zodra u de knop 'Nieuw! Prioriteit Inbox "link in de rechter bovenhoek van uw Gmail-account (of de nieuwe Priority Inbox tabblad Instellingen in Gmail), een kijkje nemen.

Geplaatst door Doug Aberdeen, Software Engineer
"

No comments: