Thursday, August 26, 2010

Realtime Google Search: een nieuw huis met nieuwe tools

Realtime Google Search: een nieuw huis met nieuwe tools: "Toen we voor het eerst geïntroduceerd zoeken onze real-time functies in december vorig jaar, hebben we er op gericht de relevantie voor de meest verse informatie op het web. Ons doel was om in real-time inhoud aan te bieden uit een uitgebreide reeks bronnen, geïntegreerde recht in uw gebruikelijke zoekresultaten. Vandaag zijn we onze belangrijkste verbeteringen die tot op heden, waardoor real-time informatie, haar eigen huis en meer krachtige tools om u te helpen vinden wat u nodig heeft. Nu kunt u toegang tot Google Search Realtime op haar eigen adres, www.google.com / realtime (de pagina is de uitrol van nu en moet binnenkort verkrijgbaar zijn. Gebruik deze link als u wilt uitproberen van de nieuwe functies meteen).

Op de nieuwe homepage vindt u een aantal geweldige tools om u te helpen verfijnen en uw resultaat te begrijpen. Ten eerste, kunt u gebruik maken geografische verfijningen om updates en nieuws te vinden in uw buurt, of in een regio die u opgeeft. Dus als u reist naar Los Angeles deze zomer, kunt u kijken op tweets van Angelenos om ideeën te krijgen voor activiteiten gebeuren waar je bent.

Daarnaast hebben we een conversaties, waardoor het gemakkelijk is om een discussie over de real-time web te volgen. Vaak is een enkele tweet vonken een groter gesprek van re-tweets en andere antwoorden, maar om het samen te stellen klik je door een bos van verbindingen en het zelf figuur. Met de nieuwe "full gesprek" functie, kunt u de gehele conversatie bladeren in een oogopslag te zien. Wij organiseren de tweets van oudste naar nieuwste en streepje, zodat u snel zien hoe het gesprek ontwikkeld.

Tot slot, we hebben ook updates toegevoegd aan Google Alerts, waardoor het gemakkelijk op de hoogte blijven over een onderwerp van uw keuze. Nu kan je een waarschuwing specifiek voor "updates" te creëren om een e-mail het moment dat uw onderwerp te krijgen lijkt op Twitter of andere diensten in verkorte vorm. Of, als u wilt uw e-mail volume te beheren, kunt u e-mail alerts om u een keer per dag of per week.

Bekijk onze demo video van de nieuwe functies en snelle tips over hoe ze te gebruiken:



U krijgt toegang tot Realtime zoeken door het intikken van www.google.com / realtime rechtstreeks in uw browser, of klikken op de "Updates" link in het linkerpaneel van uw zoekresultaten. Stel uw Google-meldingen op www.google.com / alerts . Realtime zoeken en updates in Google Alerts zijn wereldwijd beschikbaar in 40 talen, en de geografische verfijningen en gesprekken weergaven zijn beschikbaar in het Engels, Japans, Russisch en Spaans. De functies zijn het uitrollen van nu, maar u kunt gebruik maken van deze link om ze te zien krijgen.

Gepost door Dylan Casey, Product Manager
"

No comments: