Thursday, August 25, 2011

Een andere kijk onder de motorkap van search

Een andere kijk onder de motorkap van search: In de afgelopen jaren, hebben we vrij een serie van blog posts om de methodologie en het proces achter onze zoektocht te delen ranking , evaluatie en algoritmische veranderingen . Vorige maand, Ben Gomes , Matt Cutts en ik deel aan een Churchill Club evenement waar we besproken hoe search werkt en waar wij geloven dat het hoofd in de toekomst.

Naast onze praten en verschillende blog posts, we wilden de mensen een nog diepere blik in zoeken, zodat we samen een korte video die geeft je een gevoel van het werk dat gaat in de veranderingen en verbeteringen die we maken om bijna elke dag Google. Terwijl een verbetering van het algoritme kan beginnen met een creatief idee, gaat altijd door een proces van strenge wetenschappelijke testen. Simpel gezegd: als de gegevens van onze experimenten blijkt niet dat we gebruikers helpen, we zullen niet starten van de verandering.



In de wereld van search, zijn we altijd streven naar de antwoorden die u zoekt te leveren. Immers, we weten dat u een keuze uit een zoekmachine elke keer dat u opent een browser. Naarmate het internet wordt groter, rijker en meer interactieve betekent dit dat wij moeten dat veel moeilijker om ervoor te zorgen dat we opgraven en het tonen van de beste resultaten voor u werkt.

Geplaatst door Amit Singhal , Google Fellow

No comments: