Thursday, August 18, 2011

Regen of zonneschijn, ziet het weer in Google Maps

Regen of zonneschijn, ziet het weer in Google Maps: (Cross-gepost op de LatLong-blog )

Of u nu een reis overzee of een picknick bij een lokaal park te organiseren, te weten de weersvoorspelling is een cruciaal onderdeel van het planningsproces. Vandaag de dag zijn we weer het toevoegen van een laag op Google Maps dat de huidige uitzendkrachten en omstandigheden weergeeft over de hele wereld, en helpt u hopelijk de reis-en planning van de activiteiten eenvoudiger.



Toe te voegen het weer laag, zweven boven de widget in de rechterbovenhoek van Google Maps en selecteer het weer laag in de lijst van opties. Bij uitzoomen, ziet u een kaart met de huidige weersomstandigheden van weather.com voor diverse locaties, met pictogrammen om zon, wolken, regen duiden en ga zo maar door. U kunt ook zien bewolking, dankzij onze partners op het US Naval Research Lab . En, als je goed kijkt, kun je ook vertellen of het dag of nacht over de hele wereld door de zon en de maan iconen.

Het inschakelen van de weersomstandigheden laag geeft je ook direct een weerbericht voor vrienden en familie wonen over de hele wereld. Bijvoorbeeld, het lijkt erop dat mijn familie in Londen is niet het ervaren van de beste zomer weer nu:

Weer in de buurt van Londen, Verenigd Koninkrijk

Te klikken op het weer icoon voor een bepaalde stad opent een informatievenster met gedetailleerde gegevens, zoals de huidige luchtvochtigheid en wind, evenals een prognose voor de komende vier dagen. Hieronder vindt u de komende prognose voor mijn locatie in de winter Sydney, die lijkt op de gelijkaardige weer hebben als Londen!

Weer de buurt van Sydney, Australië in satelliet te bekijken

Het veranderen van de eenheden van de windsnelheid (mph / km per uur / Mps) en temperatuur (F / C), en-of uitschakelen van de wolken (als je uitgezoomd), kan ook worden gedaan vanaf de linker paneel.

Weer linkerpaneel

Begin nu en check het weer laag hier .

Geplaatst door Jonah Jones, User Experience Designer

No comments: