Wednesday, August 31, 2011

Offline Gmail, Google Calendar en Google Docs

Offline Gmail, Google Calendar en Google Docs: Zoals beloofd, Google bracht de offline-modus voor Gmail, Google Calendar en Google Docs. De bijgewerkte applicaties gebruik HTML5 functies en niet meer nodig de Gears plugin.

Voor Gmail, Google koos voor de gemakkelijke uitweg en getweaked de tablet-interface. Kunt u alleen gebruiken in Google Chrome na het installeren van deze app van de Chrome-webwinkel. De app laat je archief en etiket e-mail, nieuwe berichten en de berichten lezen die je hebt ontvangen, maar het hoeft niet alle functies van de standaard versie. De interface is meer geschikt voor tabletten, dus dit is meer als een tijdelijke oplossing in plaats van een definitieve oplossing.



Offline Google Calendar en Google Docs offline zijn nog niet beschikbaar voor iedereen en zal worden uitgerold in de komende dagen. Google zegt dat de offline-modus is ingebouwd in de apps, net als de Gears-versie. "Google Calendar en Google Docs kunt u naadloos de overgang tussen on-en offline modes. Wanneer u offline bent in Google Agenda, kun je gebeurtenissen uit uw agenda's en RSVP het oog op afspraken. Met Google Docs kunt u documenten en spreadsheets wanneer u don 't hebben van een verbinding. Offline te bewerken is nog niet klaar, maar we weten is het belangrijk om veel van je, en we werken er hard aan om het een realiteit. Aan de slag met Google Calendar of Google Docs offline, klikt u op de tandwiel icoon in de rechter bovenhoek van het web app en selecteer de optie voor offline toegang, " aldus Google .

Ik zie niet in de offline instellingen voor Google Calendar en Google Docs in mijn account, maar offline Gmail is teleurstellend. Het alleen werkt in Chrome, maar een andere URL (heeft https://mail.google.com/mail/mu/ ), is de interface geoptimaliseerd voor iPhone en Android-tabletten en het is zeer beperkt. Hopelijk zal Google voegt ondersteuning voor offline toegang tot de reguliere interface.


No comments: