Tuesday, January 12, 2010

GDrive Is Coming

GDrive Is Coming: "Na vele jaren wachten zal Google's online opslag dienst eindelijk beschikbaar zijn. Het zal niet genoemd worden GDrive, want het wordt alleen een bijgewerkte versie van Google Docs.

"In plaats van te e-mailen bestanden naar jezelf, wat bijzonder moeilijk is met grote bestanden, dan kunt u uploaden naar Google Docs alle bestanden tot 250 MB. Je hebt 1 GB gratis opslagruimte voor bestanden die u niet geconverteerd in een van de Google Docs formaten (dwz Google-documenten, spreadsheets en presentaties), en als je meer ruimte nodig heeft, kunt u extra opslagruimte kopen voor $ 0,25 per GB per jaar ", noemt Google Docs blog.

De update zal langzaam worden uitgerold in de komende dagen en het is de volgende stap in de evolutie van online office-suite van Google. Wanneer Google ondersteuning voor PDF-bestanden in 2008 toegevoegd, werd het duidelijk dat Google Docs zal u laten uploaden elk type bestand.


Google zegt dat de dienst in staat zal zijn veel gemeenschappelijke open bestandsformaten. "Je kunt zoeken naar documenten bestanden die u hebt geĆ¼pload, of die reeds gedeeld met u net zoals u doet met uw Google-documenten, spreadsheets, presentaties en PDF's. En je zult in staat zijn om veel voorkomende bestandstypen document te bekijken met de Google Documenten viewer. "

Google Docs heeft de potentie om een grote dienst voor online opslag, maar het zal niet slagen als het slechts 1 GB gratis opslagruimte bevat. Microsoft's SkyDrive biedt 25 GB aan gratis opslagruimte, terwijl ADrice 50 GB gratis opslagruimte biedt. Zelfs Gmail heeft meer gratis opslagruimte dan Google Docs en zijn voornaamste doel is niet het opslaan van bestanden.





(Thanks, Myron en Norman. )

"

No comments: