Tuesday, January 26, 2010

Google Docs Grid View

Google Docs Grid View: "Nu je Google Documenten kunt gebruiken om bestanden op te slaan, zul je een hoop uploaden van bestanden van uw computer en behandelen Google Docs als een online versie van Windows Verkenner (of een andere file manager). In tegenstelling tot Windows Explorer, Google Docs had een enkel oog voor het weergeven van bestanden: de details te bekijken.

Als u niet graag de datum waarop een bestand is het laatst bewerkt of het aantal medewerkers te zien, kunt u overschakelen naar de nieuwe miniatuurweergave. Google Docs genereert op het plaatje voor documenten, spreadsheets, presentaties, foto's en PDF-bestanden, en tegelijkertijd standaard pictogrammen voor andere bestandstypen.


"We hebben onlangs voltooide de uitrol van het uploaden en opslaan van een bestand functie, zodat iedereen nu zou moeten kunnen uploaden, opslaan en delen van elk bestand in Google Docs. Ook verhoogde de maximale bestandsgrootte op basis van uw feedback, zodat je kunt nu uploads bestanden tot 1 GB in omvang, "noemt Google Docs Blog.

Natuurlijk zijn er vele andere verbeteringen die ervoor dat Google Docs meer bruikbaar zijn: verhoging van het contingent van ten minste 10 GB, het toevoegen van ondersteuning voor elk bestandstype aan de API en het makkelijker maken om uw bestanden in kaart brengen van de toegang van Google Docs als een netwerk autorijden.

Tip: u kunt gebruik maken van de nieuwe grid weergave voor gedeelde mappen door de toevoeging & layout = rooster aan de URL. Hier is een voorbeeld.

(Bedankt, Pascal. )
"

No comments: