Tuesday, January 12, 2010

Upload je bestanden en toegang ze overal met Google Docs

Upload je bestanden en toegang ze overal met Google Docs: "In de komende weken, we zijn de uitrol van de mogelijkheid om alle bestandstypen uploaden naar de wolk via Google Docs & Spreadsheets, waardoor u een plek waar je kunt uploaden en uw belangrijkste bestanden online toegang. Omdat Google Docs nu bestanden ondersteunt tot 250 MB groot, die groter is dan de limiet beslag op de meeste e-mail aanvragen, kunt u een backup van grote grafische bestanden, RAW foto's, ZIP-archieven en nog veel meer naar de wolk. Belangrijker nog, in plaats van het dragen van een USB-drive, kunt u nu gebruik maken van Google Docs als een handige optie voor toegang tot uw bestanden op verschillende computers.

Deze functie kan u ook helpen werken met teams te organiseren en samenwerken aan informatie online. Zo kan bijvoorbeeld een architect delen van grote bestanden met haar schema bouwonderneming, terwijl een lid PTA grote grafische bestanden voor posters met de andere leden kunnen delen. U kunt zelfs deze bestanden naar dezelfde map gedeeld project uw team is al gebruikt om samen te werken aan documenten en spreadsheets.

Naast het uploaden van een bestand in Google Docs, Google Apps Premier Edition klanten in staat zal zijn om naadloos te uploaden vele bestanden tegelijk en synchroniseer ze met hun desktop in real time via toepassingen van derden. U kunt meer lezen over hoe de mogelijkheid om een bestand te uploaden bedrijven zal helpen op de blog van Google Enterprise.

Deze functie zal worden ingeschakeld voor uw account in de komende paar weken - op zoek naar de zeepbel melding wanneer u zich aanmeldt bij Google Documenten. Voor meer informatie, kijk op onze post op de blog van Google Docs.

Geplaatst door Vijay Bangaru, Product Manager, Google Docs
"

No comments: