Friday, May 20, 2011

7 Google functies zijn alleen beschikbaar in Google Chrome

7 Google functies zijn alleen beschikbaar in Google Chrome: "Google Chrome is in de voorhoede van de nieuwe technologieën en services van Google zijn de eerste om ze te gebruiken. Hier zijn enkele voorbeelden van functies zijn alleen beschikbaar in Google Chrome:

1. Native afdrukken in Google Docs . U hoeft niet langer naar PDF bestanden te downloaden en Adobe Reader of een soortgelijk PDF-reader gebruiken om documenten af ​​te drukken. Google geïmplementeerd een W3C working draft van 2006.

2. uploaden mappen in Google Docs . Terwijl u kunt installeren van een Java-applet in andere browsers om mappen te uploaden, Chrome is de enige browser die deze functie ondersteunt native.


3. Spraakinvoer in Google Translate . De laatste Chrome versie ondersteunt de HTML-Speech API , die input levert spraakherkenning en webpagina's. De eerste Google-service die deze functie ondersteunt is Google Translate, maar het is ook getest op Google Web Search. In plaats van het typen van uw zoekopdracht of de tekst die u wilt vertalen, kun je spreken in de microfoon van uw computer.

4 & 5. Gratis meldingen in Gmail en Google Calendar . Het is een erg handige functie dat de vervelende pop-up melding in Google Agenda vervangt en toont een onopvallende melding wanneer u een nieuw bericht ontvangt.


6. openen PDF-bijlagen in Gmail met behulp van de ingebouwde PDF-lezer , in plaats van Google Docs Viewer. Het is niet duidelijk waarom Google niet Adobe Reader plug-in te sporen tot een meer full-featured PDF-reader te gebruiken.

7. Sleep Gmail bijlagen naar uw bureaublad . In plaats van te klikken op de "download" link, kunt u het bestand icoontje te slepen naar uw bureaublad.
"

No comments: