Saturday, May 21, 2011

Meer functies in Google Maps voor mobiele browsers

Meer functies in Google Maps voor mobiele browsers: "Een van de meest onderschatte Google mobiele web-apps is Google Maps. De meeste smartphones en tabletten hebben een native app voor Google Maps, doet een mobiele web-app niet nodig. Helaas zijn native apps niet altijd regelmatig bijgewerkt en er zijn vele ontbrekende functies. Google heeft een goede baan te actualiseren Google Maps voor Android, maar Apple's Maps app voor IOS zelden bevat nieuwe functies Google Maps.

Dat is waarschijnlijk een van de redenen waarom de Google Maps mobiele site is bijgewerkt op site zijn de meeste functies van het bureaublad. Een andere reden is dat Google wil bieden "een consistente Google Maps waar je het gebruiken."

De bijgewerkte Google Maps mobiele site heeft functies zoals zoeken naar lokale bedrijven, Google Places, een routebeschrijving, lagen, Mijn kaarten, met ster locaties, zoeksuggesties. Als u niet kunt vinden fietsen richtingen of informatie over bedrijven in de Maps-applicatie voor de iPhone, kunt u naar maps.google.com in uw mobiele browser en het gebruik van deze functies.


Net als de mobiele YouTube-site, "Google Maps voor mobiele browsers is platform onafhankelijk - u zult altijd een consistente ervaring en de nieuwste features te leren kennen zonder dat eventuele updates, ongeacht welke telefoon je gebruikt te installeren."

Ik heb geprobeerd de bijgewerkte mobiele interface op een iPhone 3G, een Nexus en een iPad 2. Terwijl alle nieuwe functies zijn geweldig, de site is nog steeds te traag en reageert niet bruikbaar te zijn. Totdat Google lost problemen met de prestaties en mobiele browsers steeds krachtiger, zullen de mensen nog steeds gebruik maken van de native app.

"

No comments: