Thursday, May 19, 2011

Social Search gaat wereldwijd

Social Search gaat wereldwijd: "(Cross-Geplaatst op het Inside Search Blog )

In 2009 hebben we eerst geïntroduceerd Social Search op google.com als een experimentele functie is ontworpen om u te helpen meer relevante informatie van je vrienden en de mensen die je zorg over. Sindsdien hebben we het maken gestage verbeteringen om u te komen met meer mensen en meer relevante webresultaten . Vandaag brengen we Social Search om meer gebruikers over de hele wereld.

Net als op google.com, zijn sociale resultaten in andere talen en op andere domeinen gemengd in de Google resultaten pagina op basis van hun relevantie. Bijvoorbeeld, heeft als u op zoek bent naar informatie over low-light fotografie en je vriend Marcin geschreven een blog post over, dat achteraf kan blijken hoger in de resultaten met een duidelijk annotatie en foto van Marcin:

Sociale resultaten kan overal rang op de pagina, en je zult zien wie gedeelde het resultaat in de annotatie eronder.

Social Search kan u helpen pagina's van uw vrienden hebben gemaakt, en het kan ook helpen vind je links je contacten hebt gedeeld op Twitter en andere sites. Als iemand u bent verbonden met openbaar heeft gedeeld een link, geven we deze link in uw resultaten met een duidelijke annotatie. Dus als u op zoek bent naar informatie over moderne keuken en uw collega Adam deelden een link over modernistische Keuken, zul je een annotatie en foto van Adam zie onder het resultaat. Op die manier als jij Adam te zien in het kantoor, dan weet je dat hij misschien een goed persoon om te vragen over zijn favoriete moderne kooktechnieken worden.

Social Search bevat links mensen te delen op Twitter en andere diensten.

Dus hoe gaat dit in zijn werk? Sociale resultaten zijn alleen zichtbaar voor u en verschijnen alleen als u ervoor kiest om in te loggen op uw Google-account. Als u bent aangemeld, worden in Google maakt een best guess over wiens openbare inhoud die u zou willen zien in de resultaten, met inbegrip van mensen uit uw Google-chat buddy list, je Google-contacten, de mensen die je volgt in Google Reader en Buzz, en de netwerken die u heeft gekoppeld uit uw Google-profiel of Google-account. Voor openbare netwerken zoals Twitter, Google vindt uw vrienden en ziet wie zij publiekelijk verbonden bent zo goed. U kunt een volledige lijst van de mensen in je sociale zoekresultaten in uw persoonlijke Google Dashboard (dit scherm is prive). Voor een overzicht van Google Social Search, check out de verklarende video:


Klik op "CC" om titels te zien in uw taal.

Social Search is de uitrol van wereldwijd in 19 talen en moet beschikbaar zijn in de komende week, met meer talen op de weg. Mensen over de hele wereld vindt soortgelijke vormen van sociale resultaten als mensen in de VS, en we zijn van plan om de invoering van +1 functie zo snel als we kunnen. Met deze veranderingen, willen we helpen met het vinden van de meest relevante informatie van de mensen die belangrijk voor u zijn. Voor meer informatie over Social Search, kijk op onze help center .

Geplaatst door Yohann Coppel, Software Engineer
"

No comments: