Thursday, May 12, 2011

Boze Vogels als een Web App

Boze Vogels als een Web App: "Boze Vogels, het meest populaire spel voor smartphones, heeft een web-interface. U kunt het installeren als Chrome app of af te spelen vanaf chrome.angrybirds.com met de nieuwste versies van de belangrijkste browsers.


Nelson Minar zegt dat "noemde het Chrome Boze Vogels wordt punt ontbreekt het, omdat wat echt interessant is dat het een real-time multimedia cross-platform HTML 5 app" en hij heeft gelijk. Boze Vogels werkt goed in Internet Explorer 9 en zelfs in Firefox 3.6, maar er zijn enkele aankomende features die alleen zal werken als u de Chrome app: bijvoorbeeld in-app betalingen.

CNet rapporten dat "Rovio heeft opgebouwd een aantal speciale levels alleen beschikbaar voor de Chrome-browser en het spel bevat een aantal Chrome-specifieke lekkernijen, zoals Chrome rotsen, bloemen en wolken. Rovio betalingen zal gebruik maken van de nieuwe in-app van Google om gebruikers in staat om premium niveau. " Helaas voor Rovio, een webontwikkelaar een manier gevonden om alle levels injecteren van een zeer eenvoudige JavaScript-code.

Het spel caches het grootste deel van de middelen , dus je kunt spelen offline.
"

No comments: