Wednesday, May 25, 2011

Bedankt, YouTube-gemeenschap, voor twee grote cadeaus op onze zesde verjaardag!

Bedankt, YouTube-gemeenschap, voor twee grote cadeaus op onze zesde verjaardag!: "(Cross-gepost van de YouTube-blog )

In mei 2005 heeft de YouTube-oprichters gelanceerd YouTube.com, zodat mensen met een platform om zich te zenden aan de wereld. Zes jaar later, is de wereld te kijken en we wilden een woord van dank aan de YouTube-community voor een paar geweldige verjaardag.

In de eerste plaats uw video. Terug in november hebben we uitgedaagd u maximaal de omvang van de video's die je hebt geüpload naar de site. En jongen, heb je het aas. Vandaag, meer dan 48 uur (twee dagen de moeite waard) video worden geüpload naar de site elke minuut, een 37% stijging ten opzichte van de laatste zes maanden en 100% ten opzichte van vorig jaar. Van video's documenteren van een baby's eerste stappen in Ann Arbor, een protest in Syrië, een aanvang toespraak op de Yale University, zijn we voortdurend onder de indruk en geïnspireerd door de kwaliteit en de breedte (in aanvulling op kwantiteit) van de video's die je upload naar de site elke dag.


Wat kan er gebeuren in twee dagen, vraag je?
  • Je zou kunnen rijden non-stop in het hele land vanuit ons kantoor in San Bruno, Californië naar New York City
  • Je zou kunnen nemen een enorme film marathon door te kijken naar de gehele Back to the Future trilogie acht en een half keer (we raden je aan je dat op YouTube filmpjes )
  • Een ambitieus cheetah (het snelste landdier op een gemiddelde loopsnelheid van 75 km / u) start in Zuid-Afrika zou kunnen doorkruisen 3600 mijl van het Afrikaanse continent en het bereik Egypte
De andere grote verjaardagscadeau? Uw mening. We zijn verbaasd dat over dit laatste weekend, je YouTube reed langs de 3 miljard views per dag merk, een toename van 50% ten opzichte van vorig jaar. Dat is het equivalent van bijna de helft van de wereldbevolking het kijken naar een YouTube-video elke dag, of elke inwoner van de VS te kijken ten minste negen video's per dag.

De eerste zes jaren van het leven van een persoon zijn ongelooflijk belangrijk voor de ontwikkeling. Hetzelfde kan worden gezegd van een bedrijf. Voor de laatste zes jaar hebben we gegroeid en ontwikkeld in onze zoektocht naar voren te duwen video en leveren de best mogelijke ervaring aan u voor. Van een snellere verwerking van upload tot langere lengten video van de lancering van self-service live stream mogelijkheden om partners, zijn we voortdurend in ontwikkeling om de beste delen van video te bieden en kijkervaring voor jou.

Dus wanneer zal bereiken we 72 uur per minuut of 4 miljard pageviews per dag? Dat is aan jou. Van onze kant, we blijven werken aan het leveren van de diversiteit en kwaliteit van de inhoud je vraagt, van live streams van de muziekfestivals op campagnes rond sociale inspiratie en verandering , rockstars in het onderwijs aan de burger-journalist dekking van de gebeurtenissen in de wereld , en JIJ presentatie van uw eigen talent . Je hebt gemaakt YouTube succesvol omdat het een reflectie is van u en uw wereld. Als dit is wat we samen hebben bereikt in zes jaar, kunnen we alleen maar voorstellen waar je ons in de komende zes!

Geplaatst door de YouTube-Team
"

No comments: