Wednesday, June 22, 2011

Box.net Integratie met Google Docs

Box.net Integratie met Google Docs: "Box.net , een populaire online opslagdienst, voegde een optie die het mogelijk maakt de gebruikers te creëren en bewerken van documenten en spreadsheets in Google Docs, maar zonder dat daarbij Box.net. De bestanden worden opgeslagen door Box.net, maar ze kunnen worden bewerkt met behulp van de reguliere Google Docs-interface.



"Vanaf vandaag kunnen Box 6 miljoen gebruikers gemakkelijk te maken en samen te werken aan Google Docs en Spreadsheets van binnen Box, evenals bewerken van de bestaande 50M + Word-en Excel-bestanden die reeds opgeslagen zijn op ons platform Google Docs kunnen geheel nieuwe vormen van samenwerking -. Net als concurrent editing -. dat is onmogelijk binnen desktop applicaties, en nu deze mogelijkheden zijn gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruikers Box Wij zijn van mening dat de combinatie van collaboratieve editing Google Docs en Box content management zal de manier waarop mensen werken te veranderen, "stelt Box blog .

De integratie heeft veel eigenaardigheden: Google Docs nog steeds de navigatie-bar en een aantal opties die alleen zinvol is voor de services van Google. Wanneer u een document van Box.net bewerken, wordt het bestand tijdelijk toegevoegd aan de Google Docs lijst, maar het is al snel verwijderd nadat de bewerking venster wordt gesloten. Op een gegeven moment, zal Google Docs ook ondersteuning toevoegen voor apps van derden , dus het zal interessant zijn om te zien of deze functie beter zal worden uitgevoerd.

{Via Read Write Web }

"

No comments: