Friday, June 24, 2011

Google Apps hoogtepunten - 6/24/2011

Google Apps hoogtepunten - 6/24/2011: "Dit is onderdeel van een regelmatige reeks van Google Apps updates die we om de paar weken post. Kijk voor het label " Google Apps highlights "en abonneren op de serie -. Ed.

Er is geen vertraging als we het hoofd in de zomer. In de laatste paar weken, hebben we verbeteringen aangebracht aan Google Sync voor iOS-apparaten, gestroomlijnde samenwerking in Microsoft ® Office-bestanden, mobiele weergave-opties toegevoegd voor Google Sites en veel grote organisaties, waaronder de staat Wyoming, verwelkomde op Google Apps.

Zoek alle e-mail van iOS-apparaten, en nog veel meer
Google Sync brengt uw e-mail, agenda en contacten om vier populaire telefoon platforms . Afgelopen woensdag hebben we een betere Google Sync voor iOS-apparaten op drie manieren. One, kunt u nu zoeken al uw Gmail vanaf uw iPhone of iPad, verder dan alleen de berichten die zijn opgeslagen op uw telefoon. Twee, je kunt accepteren, weigeren en bewerken agenda van uw toestel, en drie, dan kunt u e-mail vanaf een aangepast e-mailadres als u Gmail gebruikt de "mail te verzenden als"-functie. Dit is handig als u wilt e-mail in Gmail te beheren, maar wil je e-mails gestuurd om te kijken als ze afkomstig zijn van een school of bedrijf e-mailadres.


Plak beelden in je Gmail-berichten
Met ingang van maandag, als u de nieuwste versie van Chrome, kunt u nu plakken beelden in componeren Gmail-venster rechts op uw klembord. Als u kopieert een afbeelding van het web of een ander e-mail, is het een makkie om direct plakken in een bericht.

Verbeteringen aan Google Cloud Connect voor Microsoft Office
Met Google Cloud Connect , kunt u gelijktijdig samenwerken met anderen via cloud Google's in Word-, Excel-en PowerPoint-bestanden zonder het te verzenden bijlagen heen en weer. Mensen vertelden ons dat ze wilden een snellere manier om bestanden te openen met Google Cloud Connect , zodat op dinsdag hebben we gestroomlijnde dat proces. Nu kunt u openen native Office-bestanden die zijn opgeslagen in Google Docs rechtstreeks vanuit Word, Excel en PowerPoint.


Mobiel rendering voor Google Sites
Het is belangrijk dat je kan net zo productief op kleine scherm van de telefoon als op een volledig beeldscherm van de computer, dus gisteren hebben we Google Sites werk nog beter op mobiele apparaten. U kunt nu uw sites om automatisch te maken voor kleinere schermen op Android en iOS-apparaten, waardoor de inhoud veel makkelijker te lezen en te navigeren. Daarnaast kunt u ook bladeren en zoeken de sites die u beheren via een interface dat is ook geoptimaliseerd voor kleinere een mobiel apparaat het scherm.


Wie is gegaan Google?
Het is al een andere bumper paar weken met tienduizenden meer organisaties de overgang naar Google Apps. Deze week, de staat van Wyoming werd de eerste van alle provinciale overheid medewerkers verhuizen naar Google Apps. Matt Mead, gouverneur van Wyoming, werd bij de hand voor een "kabel-cutting" ceremonie om de 10.000 gebruiker overgang naar de wolk, die soepel werd beheerd door implementatie partner te vieren Tempus Nova .

In de private sector, alle 8.400 medewerkers van De McClatchy Company zijn "going Google" over 30 van de business 'kranten. Het bedrijf is te anticiperen op een stapel van de voordelen van Google Apps, met inbegrip van normalisatie op een enkele e-mailoplossing, eenvoudiger delen van agenda's, betere samenwerking, zelfs als mobiel, aanzienlijke kostenbesparingen en een niveau van dienstverlening dat ze niet te zien vanuit hun historische provider, niet om op te noemen werknemer grote enthousiasme voor de beslissing van de IT-groep.

Ook al is het zomer vakantie, zagen we veel scholen houden bezig met het verhuizen naar cloud van Google. Een warm welkom gaat uit naar de Wisconsin K-12 onderwijs (900.000 gebruikers), CSU Monterey Bay (10.000 gebruikers) en de Indische Jeugd Congres (28.000 gebruikers). Scholen in staat zal zijn om nog meer Gmail-opslag te genieten nu ook, we stoten tot de quota tot 25 GB voor alle onderwijs goed is !

Ik hoop dat deze product-updates en verhalen van klanten helpen u en uw organisatie nog meer uit Google Apps. Voor meer details en het laatste nieuws, bekijk de Google Apps blog .



Geplaatst door Jeremy Milo, Google Apps Marketing Manager
"

No comments: