Wednesday, June 29, 2011

Meer gratis opslagruimte in Picasa Web voor Google + gebruikers

Meer gratis opslagruimte in Picasa Web voor Google + gebruikers: "Picasa Web Albums biedt meer gratis opslagruimte als je een Google + gebruiker. Volgens helpen Picasa Web-centrum , "foto's tot 2048 x 2048 pixels en video's tot 15 minuten tellen niet mee voor uw gratis opslag". Als u foto's uploaden van Google +, worden ze automatisch aangepast tot 2048 pixels aan de langste zijde, zodat ze geen gebruik maken van de 1 GB gratis opslagruimte die beschikbaar is in Picasa-webalbums.

De meeste mensen kunnen geen gebruik maken van Google + omdat het alleen op uitnodiging, dus de huidige regels nog steeds van toepassing tot hen: alleen de foto's tot 800 x 800 tellen niet mee voor hun vrije opslagruimte.

Net als Google Buzz, Google + maakt gebruik van Picasa Web Albums foto's op te slaan. U kunt foto's uploaden vanuit de Google + interface en zelfs automatisch uploaden van de foto's genomen met je Android-telefoon. Google + kunt u bijschriften en naam tags toe te voegen aan uw foto's, draai ze en toepassen van verschillende filters met behulp van de ingebouwde foto-editor. Nu kunnen je vrienden tag uw foto's en je krijgt een melding ontvangen wanneer iemand tags die je in een foto.

{Bedankt, Калоян. }

"

No comments: