Tuesday, June 28, 2011

De Google + Bar

De Google + Bar: "Een pagina van de Google + hulpcentrum legt het doel van de nieuwe Google navigatiebalk:


De Google + bar, die verschijnt op de top van Google-producten, is uw verbinding met Google +. Je deelt wat kan er op je hart, bekijk je Google + meldingen, toegang tot je profiel, of springen om een ​​verscheidenheid van andere Google-producten. Bijvoorbeeld om naar Google +, alles wat je hoeft te doen is klikken + [uw naam].

Wanneer u bent aangemeld en kijk naar de Google + bar, ziet u uw volledige naam of e-mailadres wordt weergegeven met een foto of avatar ernaast. Dit helpt u te bepalen welke rekening u momenteel bent aangemeld bij. U kunt zich aanmelden voor meerdere accounts tegelijk en schakel tussen ze met behulp van de Google + bar.

Een van de meest interessante aspect van de bar is meldingen :
Wanneer u een melding, het systeemvak in de Google-balk + ontvangen wordt rood en toont het aantal nieuwe aanmeldingen. Als u klikt op het systeemvak in de Google + bar, ziet u een overzicht van uw recente kennisgevingen. Wanneer u een melding klikt, wordt een voorbeeld van de gebeurtenis die de melding gegenereerd verschijnen in het drop-down menu. U kunt de actie rechtsaf op elke mededeling van de kennisgevingen menu, als commentaar op een post of het toevoegen van iemand om een ​​cirkel.

De navigatiebalk is veranderd in de Google + bar en het moet meer nuttig zijn. Misschien op een gegeven moment de balk zal onder meer berichten over Gmail, Calendar, Google Docs en andere Google-services.

"

No comments: