Tuesday, June 28, 2011

Introductie van het Google + project: Real-life te delen, herdacht voor het web

Introductie van het Google + project: Real-life te delen, herdacht voor het web: "Update: Voor onze internationale lezers, dit bericht is ook beschikbaar in het Frans , Duits , Italiaans , Japans , Portugees , Russisch en Spaans . - Ed.

Een van de meest elementaire menselijke behoeften is de noodzaak om verbinding te maken met anderen. Met een glimlach, een lach, een fluistering of een juichen, verbinden we ons met anderen elke dag.

Vandaag de dag, de verbindingen tussen mensen in toenemende mate gebeurt online. Toch is de subtiliteit en de inhoud van real-world interacties zijn verloren in de starheid van onze online tools.

In deze basis, menselijke manier, online delen is lastig. Zelfs gebroken. En we willen om het te repareren.

We willen graag de nuance en de rijkdom van real-life sharing brengen software. We willen Google beter te maken door het opnemen van u, uw relaties en uw interesses. En zo begint de Google + project:




+ Circles: delen wat zaken, met de mensen die er het meest toe
Niet alle relaties zijn gelijk geschapen. Dus in het leven delen we een ding met college maatjes, een ander met de ouders, en bijna niets met onze baas. Het probleem is dat de huidige online diensten draaien vriendschap in de fast food-wikkelen iedereen in 'vriend' paper-and sharing echt lijdt:
  • Het is slordig. Wij willen alleen verbinding te maken met bepaalde mensen op bepaalde tijden, maar online horen we van iedereen de hele tijd.
  • Het is eng. Elke online gesprek (met meer dan 100 'vrienden') is een openbare uitvoering, dus we delen vaak minder als gevolg van plankenkoorts.
  • Het is ongevoelig. We definiëren "vriend" en "familie" anders-op onze eigen manier, op onze eigen voorwaarden, maar verliezen we dit nuance online.
In het licht van deze tekortkomingen we ons vroeg: "Wat doen mensen eigenlijk doen?" En we hebben niet ver te zoeken naar het antwoord. Mensen in feite selectief delen de hele tijd-met hun kringen.

Van dichtbij gezin naar foodies, vonden we dat mensen al real-life kringen gebruiken om zich te uiten en te delen met precies de juiste mensen. Dus we deden het enige dat zin had: we brachten Circles aan software. Gewoon een cirkel, voeg uw volk, en te delen wat is er nieuw-net als alle andere dagen:




+ Sparks: staking tot een gesprek, over vrijwel alles
Gezonde obsessies inspireren delen, en we hebben allemaal een (of twee, of drie ...). Misschien is het muscle cars, of stripverhalen, of mode, maar de aantrekkingskracht is altijd hetzelfde: het komt in een gesprek, we meteen springen in, en we delen heen en weer met andere fans. Vaak voor uren. De truc is om dingen begonnen, en het krijgen van meer dan die eerste bult. Gelukkig, het web is de ultieme ijsbreker.

Het web is natuurlijk, is gevuld met grote inhoud-van tijdige artikelen aan levendige foto's naar grappige video's. En een grote inhoud kan leiden tot grote gesprekken. We merkten echter dat het nog te moeilijk te vinden en te delen over de dingen die we niet-zorg zonder veel werk, en veel lawaai. Dus bouwden we een online sharing engine genaamd Sparks.

Dankzij de web Google's expertise, Sparks levert een voeding van zeer besmettelijke content via het Internet. Over welk onderwerp u wilt, in meer dan 40 talen. Voeg eenvoudig je interesses, en je zult altijd iets om naar te kijken, te lezen en te delen, met precies de juiste kring van vrienden:




+ Spots: stop door en zeg hallo, face-to-face-to-face
Of het nu in een pub of op een veranda, hebben de mens altijd van genoten opknoping uit. En waarom niet? Het is hoe we tot rust komen, opladen, en besteden ongeplande tijd met oude en nieuwe vrienden gelijk. Opknoping uit is bedrieglijk eenvoudig al, en de nuance online komt verloren.

Denk maar aan: als je loopt in de kroeg of stap op uw veranda, je bent in feite signalering tot iedereen in de buurt, ". He, ik heb wat tijd, dus voel je vrij om te stoppen met" Verder is het is dit onuitgesproken begrip dat stelt mensen op hun gemak, en moedigt gesprekken Maar de huidige online communicatie-tools (zoals instant messaging en video-bellen) niet begrijpen dit subtiliteit.:
  • Ze zijn vervelend, om te beginnen. U kunt pingen iedereen dat is "beschikbaar is," maar je bent gebonden aan iemands plannen onderbreken.
  • Ze zijn ook erg onhandig. Als iemand niet reageert, weet je niet of ze er gewoon niet, of gewoon niet geïnteresseerd.
Met Google + we wilden maken op het scherm bijeenkomsten leuk, vocht en toevallige, dus we geschapen Spots. Door het combineren van de casual meetup met live meerdere personen via video, Spots kunt u stoppen door wanneer je vrij bent, en tijd doorbrengen met uw Circles. Face-to-face-to-face:




+ Mobile: delen wat rond, op dit moment, zonder gedoe
Deze dag een telefoon is de perfecte accessoire delen: het is altijd bij je, het is altijd online, en het is hoe wij nauw blijven met onze beste vrienden. We hebben "gewoon" niet willen dat een mobiele ervaring, echter, dus met Google + we ons gericht op dingen (zoals GPS, camera's en messaging) om uw zakcomputer nog persoonlijker.

+ Locatie, locatie, locatie
In het leven, de plaatsen die we bezoeken vorm gesprekken in tal van zinvolle manieren. Als we John oproep van de luchthaven, zal hij waarschijnlijk vragen over onze reis. Of als Jane teksten uit een nabijgelegen restaurant, kunnen we mee haar voor het dessert. Met Google + kunt u uw locatie aan elke post. (Of niet. Het is altijd aan jou.)

+ Instant uploaden
Aan de foto's van uw telefoon is een enorm pijn, dus de meeste van ons niet eens de moeite. Natuurlijk foto's zijn bedoeld om te delen, niet gestrand, dus we geschapen Instant uploaden om u te helpen nooit verlaten een foto achter. Terwijl u die foto's, en met uw toestemming, Google + voegt uw foto's naar een prive-album in de cloud. Op deze manier zijn ze altijd beschikbaar zijn in uw apparaten, klaar om te delen zoals je ziet past.




+ Huddle
Coördineren met vrienden en familie in real-time is echt moeilijk in het echte leven. Immers, iedereen op verschillende schema's, op verschillende plaatsen, en plannen kunnen op elk moment. Telefoontjes en SMS-berichten kan werken in een snuifje, maar ze zijn niet helemaal goed voor het verkrijgen van de bende bij elkaar. Dus Google + bevat Huddle, een groep messaging ervaring waarmee iedereen in de cirkel weten wat er aan de hand, rechts deze tweede.




Vanaf vandaag Google + is beschikbaar op Android Market en het mobiele web, en het is binnenkort in de App Store.

+ U: zetten je voor het eerst, heel Google
Dat is de Google + project tot nu toe:. Cirkels, Sparks, Spots en mobiele We beginnen in Field Trial, dus je kan vinden wat ruwe kantjes, en het project is uitsluitend op uitnodiging. Maar online delen behoefte heeft aan een serieuze re-denken, dus het is tijd dat we begonnen. Er is nog een ding eigenlijk het enige wat: je.

Jij en meer dan een miljard anderen te vertrouwen Google, en wij niet nemen dit licht. In feite hebben we ons gericht op de gebruiker meer dan tien jaar: bevrijdende gegevens , werken voor een open Internet, en het respecteren van de vrijheid van mensen om te zijn wie ze willen zijn . We realiseren ons echter dat Google + is een ander soort project, die een ander soort van focus-on je. Dat is waarom we geven je meer manieren om te blijven prive of ga publiek; meer zinvolle keuzes om uw vrienden en uw gegevens , en meer manieren om ons te laten weten hoe we het doen bent. Overal in Google.

Wanneer uw uitnodiging aankomt we hopen dat je het project aan te sluiten . Maar het is geheel aan U +.

Geplaatst door Vic Gundotra, Senior Vice President, Engineering
"

No comments: