Thursday, July 7, 2011

"Download gebied op de kaart" toegevoegd aan Labs in Google Maps voor Android

"Download gebied op de kaart" toegevoegd aan Labs in Google Maps voor Android: "(Cross-posted uit de mobiele en de Lat Long Blogs)

Een manier brengen we je nieuwe product features is via Google Labs -een verzameling van leuke, experimentele functies die u kunt inschakelen als je geïnteresseerd bent in de functionaliteit. In feite is Google Maps zelf begonnen als een lab . In aanvulling op onze desktop Maps Labs , Google Maps voor Android heeft een paar trucs die u kunt uitproberen direct vanaf uw telefoon. We willen u laten kennismaken met een nieuwe experimentele functie, "Download gebied op de kaart", maar ook denken aan twee andere die we al hebben: "Schaal bar" en "meten."

Download gebied op de kaart
Als je een onbekende locatie te bezoeken, Google Maps voor mobiel is groot voor het krijgen van een idee van hoe dicht u bent naar uw bestemming, waar de straten en bezienswaardigheden zijn in verhouding tot elkaar, of gewoon voor het krijgen van "un-verloren." Maar wat als u niet beschikt over een data-signaal, of je bent in het buitenland en niet over een data plan? We zeggen dat als je gebruik maakt van Google Maps voor mobiel, je nooit nodig hebt om een ​​papieren kaart weer te dragen. De "Download gebied op de kaart" lab in Google Maps 5.7 voor Android is een stap in het maken van die bewering waar zelfs wanneer je offline bent.

Laten we zeggen dat je later Bordeaux bezoekt tijdens een reis naar Frankrijk. Als je naar Google Maps voor mobiel en inzoomen openen in Bordeaux, zonder dekking van de gegevens of wifi, je zou het beeld aan de linkerkant:


Links: Bordeaux zonder gegevens of wifi. Rechts: Bordeaux met gedownloade gebied op de kaart

Dat is niet bijzonder handig als je probeert uit te vinden hoe dicht u bij de Cathedrale St. Andre . Maar een beetje planning vooraf en de "Download gebied op de kaart" kan helpen. Voordat u uw reis, terwijl je nog steeds toegang tot WiFi of GPRS-dekking is, kunt u openen alle Plaatsen pagina in de wereld, klikt u op "More" aan de Place pagina menu te krijgen, en downloaden van Google Maps voor een 10-mijl straal.


Links: Tik een mijlpaal op zijn plaats pagina te gaan. Rechts: Plaats pagina "meer opties" menu

De download kan zo weinig als een minuut of twee. Deze download slaat alleen de basiskaart tegels en de bezienswaardigheden op de kaart, dus je moet nog een data verbinding met een satelliet te bekijken en 3D-gebouwen, zoeken naar plaatsen te zien en een routebeschrijving. Maar we hopen dat de mate van detail beschikbaar is zal u helpen uw weg te vinden!


Links: Status scherm om te downloaden. Rechts: Dekking van gedownloade gebied op de kaart

Al je gedownloade map gebieden kan worden beheerd in uw Google Maps cache-instellingen, zodat u kunt verwijderen kaarten die u niet meer nodig hebt of als je wilt gratis opslagruimte. Na 30 dagen, zullen alle gedownloade kaart gebieden worden verwijderd uit je cache, ze kunnen opnieuw worden gedownload elk gewenst moment.

Schaalbalk
Google Maps heeft ongeveer 20 verschillende zoom-niveaus die variëren van een 2000 mijl schaal om een ​​20 meter schaal. Met vingerbewegingen maken het echt snel en gemakkelijk in-en uitzoomen, soms is het niet altijd duidelijk wat zoomniveau je op. Wat zou weg zijn slechts een paar straten kan een behoorlijk lange wandeling, afhankelijk van de schaal. Om te helpen met dit, kunt u op een schaal bar, welke updates op basis van uw zoomniveau.


Schaal bar in de linker benedenhoek

Meten
Als je ooit nodig hebt om de afstand tussen San Francisco en New York (ongeveer 2602 mijl) of tussen twee andere punten op de kaart weten, kan de "Measure" lab helpen. Als het eenmaal is ingeschakeld, ziet u een meetlint icoon net boven de zoom knoppen. Na het klikken op dat pictogram, wordt u gevraagd op twee punten tikken op de kaart en Google Maps zal de rechte afstand tussen deze punten (deze directe afstand "in vogelvlucht") te berekenen.


Voorbeeld van de "Measure" Labs-functie

Om toegang te krijgen Labs op uw telefoon, uw telefoon het menu druk op de knop een keer in Google Maps, kies "Meer" en kies Labs. Op een tablet, klikt u op de menu-knop in de rechterbovenhoek van Maps. De "Download gebied op de kaart" lab vereist Android 2.1 + en de nieuwste versie van Google Maps . We kijken ernaar uit om u meer experimentele functies snel en hopen dat u geniet van het uitproberen van Labs in Google Maps voor Android.

Geplaatst door Chikai Ohazama, Director of Product Management, Google Maps voor mobiel
"

No comments: