Friday, July 8, 2011

Probeer Nieuwe interface van Blogger

Probeer Nieuwe interface van Blogger: "Google beloofde een nieuwe Blogger-interface in maart en begon een beperkte test in april. "Het nieuwe ontwerp is niet alleen schoner en moderner, maar het maakt ook gebruik van Google Web Toolkit, het leveren van de nieuwste webtechnologie."

De nieuwe interface is nu beschikbaar in Blogger in Draft , maar het ziet er heel anders uit. "In de laatste paar maanden, hebben we aanzienlijke verbeteringen aan onze nieuwe user interface. Eerst en vooral, we hebben uw feedback verwerkt en tal van fixes gemaakt op basis van die feedback. Ook hebben we de look en feel van bijgewerkte onze nieuwe ontwerp, geïnspireerd door nieuwste ontwerp van Google evoluties ", aldus Google . Blogger maakt gebruik van Ajax, zodat alle pagina's laden een stuk sneller, met inbegrip van de post editor. Helaas wordt Blogger nog steeds erg traag wanneer u een zoekopdracht uitvoert en proberen te posten of reacties weer te geven.


Nieuwe UI van Blogger is schoner en biedt aanvullende informatie over je berichten: het aantal pageviews. Tabs zijn vervangen door een verticaal menu en de lijst van labels is nu een drop-down. De post editor is veel beter, vooral als je de standaard weergave te gebruiken. Nieuwe editor van Blogger neemt het grootste deel van de pagina en post-instellingen zijn nu opgenomen in een zijbalk.


Er is veel witte ruimte in de nieuwe interface, knoppen zijn niet groot genoeg om leesbaar en Blogger bevat te veel informatie dat is niet erg nuttig: het totaal aantal gepubliceerde opmerkingen en het totaal aantal pageviews. De nieuwe interface is een gemengde zak: het is modern, schoon, sneller en krachtiger, maar er zijn veel dingen die moeten worden gewijzigd voordat het vervangen van de bestaande interface.

U kunt proberen de nieuwe UI op draft.blogger.com en je hebt ook de optie om het de standaard interface.

"

No comments: