Monday, July 11, 2011

Vanavond, bekijk de Google Science Fair finale wonen

Vanavond, bekijk de Google Science Fair finale wonen: "De jonge wetenschappers van de wereld hebben zich bewezen indrukwekkend mensen uitvinden technologieën om de nauwkeurigheid van prothesen te verbeteren, het ontwikkelen van video-audio-geheugen hulpmiddelen voor mensen met dementie en het verbeteren van overschakelen ontwerpen om te trainen ontsporingen te voorkomen. Dit zijn slechts drie van de top 15 projecten die meedingen naar de hoofdprijs in de inaugurele Google Science Fair finale vanavond, die we live streaming op negentien PDT zijn op youtube.com / googlesciencefair .

Terug in januari, hebben we lanceerde de eerste Google Science Fair, in samenwerking met CERN, LEGO, National Geographic en Scientific American. We hebben jongeren gevraagd van 13-18 over de hele wereld in te dienen projecten online die waren creatief, inspirerend en baanbrekend. Tienduizend studenten uit 91 landen ingediend 7.500 projecten, waaruit ons internationale team van de rechters de geselecteerde top 15 finalisten.

Vandaag de dag, die finalisten zijn op Google hoofdkantoor in Mountain View, Californië, waar ze hun projecten presenteren aan een panel van de wetenschap armaturen, uitvinders en Nobelprijswinnaars. De winnaars ontvangen fantastische prijzen, waaronder $ 100.000 in beurzen, stages bij Google of onze partners en een National Geographic Expeditie naar de Galápagos eilanden.

Dus trek een stoel in je huis laboratorium en stem af op een live stream van de eerste Google Science Fair om te achterhalen welke beginnende jonge Einstein naar huis de hoofdprijs te nemen. Het evenement begint vanavond, maandag 11 juli om 7 uur PDT-kijken op youtube.com / googlesciencefair .

Geplaatst door Cristin Frodella, Google Education Team
"

No comments: