Friday, July 1, 2011

Nieuwe interface voorbeeld van Gmail

Nieuwe interface voorbeeld van Gmail: "Gmail vond een interessante manier om de nieuwe Google-interface + test: met behulp van thema's. Als je naar de pagina Thema's en kies "Preview" of "Preview (dichte)", zult u in staat zijn om de komende Gmail-interface te proberen. "Waarom twee thema's? Onze nieuwe interface uiteindelijk zullen dynamisch uit te breiden naar verschillende schermformaten en voorkeuren van de gebruiker tegemoet te komen, maar tot die tijd kunt u de informatie dichtheid die je liever kiezen", aldus Google .


De nieuwe interface maakt gebruik van dezelfde kleurenschema van Google Maps, Google Calendar en Google Search, dezelfde grijze kop en blauw zoekknop. Omdat Gmail heeft twee zoeken knoppen, Google had om labels te gebruiken om onderscheid te maken tussen de knop waarmee u zoeken uw boodschap en de Google Search-knop. De interface is schoner, omdat het gebruik maakt van een veel witte ruimte te scheiden van de verschillende secties.

Zelfs als u niet in staat de nieuwe thema's, zul je zien, wat subtiele veranderingen in het ontwerp: een groot aantal links zijn nu buttons (navigatie links, "Terug naar lijst met berichten"), de "Refresh" knop maakt gebruik van een bekende icoon, de " Meer acties "knop veranderd het label op" Meer "en van Gmail voettekst is veel schoner. Dit zijn slechts de eerste UI updates, dus we zullen zien veel andere veranderingen totdat "Preview" wordt het standaard thema.


Gmail is een complexe toepassing en het is moeilijk om de interface te vereenvoudigen en het meer consistent te maken, vooral als je kijkt naar de vele functies van Gmail Labs en thema's. "Je kunt verwachten dat een aantal bijgewerkte thema's die het zelfde ontwerp principes belichamen, maar zijn beter geschikt om te werken in een donkere omgeving, een ander kleurenpalet te gebruiken, of die de illustraties die we kennen velen van jullie graag te zien om je inbox, ' noemt Gmail blog .

Het moet duidelijk zijn nu dat Google + is meer dan een sociaal netwerk of een sociale laag, het is een Google-breed initiatief dat zowel de vorm en de functionaliteit van Google's applicaties beïnvloedt. Het is eigenlijk een nieuwe Google-, een sociaal Google die probeert aan te bieden cutting-edge apps en een samenhangende ervaring.

{Dank je, Maarten, James, Yasar, סמנה, Mushaf, Kai, Anthony, Jason, Kartik, David en Karol. }


"

No comments: