Saturday, July 16, 2011

Google Docs Viewer ondersteunt ZIP en RAR archieven

Google Docs Viewer ondersteunt ZIP en RAR archieven: "Een van de klachten die u zou kunnen horen van Chromebooks gebruikers is dat ze niet kunnen openen archieven. Terwijl Chrome OS nog steeds niet laten open archives, Google Docs Viewer ondersteuning toegevoegd voor twee van de meest populaire archief formaten: ZIP en RAR . Gmail ook nog een "view" link naast ZIP en RAR bijlagen die hen wordt geopend in Google Docs Viewer.


Google-interface voor het archief is vrij basic: er is een paneel dat bepaalde informatie over archieven (aantal bestanden, grootte) en de lijst van bestanden toont. Als het bestand formaat wordt ondersteund door Google Docs Viewer kunt u het bestand openen en bekijken in de browser.

"ZIP en RAR archieven die zijn ingebed in andere archieven ook. Werken bijvoorbeeld als u een RAR bestand in een ZIP-bestand, je kan het gewoon klikken op dat bestand om de ingesloten archief te openen. Deze functie strekt zich uit tot Google Documenten voor mobiel, ook, " informeert Google .

Om een ​​of andere reden, Google geeft alle bestanden uit een archief en negeert mappen. Google toont het relatieve pad van elk bestand, maar dat is niet erg handig. Een ander vreemd punt is dat Google Docs Viewer niet kunt u beeldbestanden en tekst bestanden te openen zonder ze te hoeven downloaden, zelfs als deze formaten worden ondersteund door de meeste browsers.


Hopelijk zal Google Docs ondersteuning toevoegen voor andere archief formaten (7zip, tar, gzip, iso) en laat gebruikers de bestanden uit een archief.
"

No comments: