Thursday, October 27, 2011

Google +: Populaire berichten, in het oog springende analyses, foto's leuk en ...

Google +: Populaire berichten, in het oog springende analyses, foto's leuk en ...: Wij denken dat Google + moet beter elke keer dat je het gebruikt. Het is niet genoeg om geobsedeerd door feedback van de community (die we doen), we moeten ook verrassen en u verrassen met een constante verbetering (die we ook proberen te doen). Vandaag de dag niet anders, dus we zijn het uitrollen van vier nieuwe functies in vier verschillende gebieden.

Wat is er hot op Google +: zie wat iedereen het over heeft
Google + gebruikers delen en ontvangen miljarden van de items per dag op een breed scala van onderwerpen, in bijna elk land. Cirkels geven u een persoonlijke lens op al deze activiteiten, waardoor u zich richten op de updates van uw familie of uw favoriete beroemdheden. Maar soms wilt u weten wat de wereld zo is enthousiast over. Of het nu nieuws of mooie foto's te breken, je gewoon niet wilt niets missen. Met dit in gedachten, introduceren we "What's hot" op Google +, een nieuwe plek om te bezoeken voor interessante en onverwachte inhoud:



Google + Ripples: kijken hoe berichten te krijgen gedeeld
Er is iets veel voldoening over het delen op Google +, dan is het kijken naar de activiteit ontvouwen. Reacties giet, kennisgevingen oplichten, vrienden te delen met vrienden (die te delen met hun vrienden), en in no time at all is er een hele gemeenschap rond uw post. Wij willen mensen helpen om opnieuw te beleven die gesprekken, zowel om dat de eerste opwinding weer op te rakelen, en om te zorgen dat de berichten stromen over het netwerk te leren. Dat is waarom we de lancering van Google + Rimpelingen: een visualisatie tool voor openbare aandelen en opmerkingen.

Om te beginnen, maar vinden een publieke functie die u interesseert, en kies "View Ripples." Van daar kunt u haar activiteiten, zoom replay in op bepaalde gebeurtenissen, identificeren Topbijdragers en nog veel meer. Google + Ripples is nog experimenteel, dus laat ons weten hoe we kunnen het informatiever en meer awesome:



Google + Creative Kit: meer plezier met uw foto's
Niets vertelt een verhaal als de perfecte foto, dus is het logisch te willen maken van jou echt, echt, echt, belachelijk goed uit . Helaas, fotobewerking is te vaak een hele klus, waarvoor gespecialiseerde software en veel geduld. We willen iedereen helpen voren zetten hun beste foto, dus vandaag zijn we de Google + Creative Kit, een snelle en vriendelijke manier om krachtige bewerkingen op uw foto's introduceren.

Nu kunt u toevoegen dat vintage gevoel aan uw vakantie foto's. Of scherper die foto's van de familie barbecue. Of voeg wat tekst voor extra persoonlijkheid. Met de Creative Kit, alles wat je nodig hebt is een idee:



Natuurlijk: we denken dat ook foto's te bewerken moet veel plezier. Dus we hebben toegevoegd enkele beperkte oplage Halloween effecten op de Creative Kit, en we nodigen iedereen op Google + op een gruwelijke (en goed van geest) fotowedstrijd aan te sluiten.

Door het einde van oktober, simpelweg voeg wat spook om uw foto's, en publiekelijk te delen op Google + met de hashtag # gplushalloween . We monteren een verrassing panel van beroemdheden, en volgende donderdag 03 november, ze kondigen hun favorieten. In de tussentijd kunt u vroeg inzendingen uit leden van de gemeenschap hieronder. Immers: wij nemen onze leuke zeer serieus. :-)

Van links naar rechts: Larry Page , Sergey Brin (boven), Adrian Grenier (onder), Britney Spears ,

... Google Apps-klanten kunnen nu gebruik maken van Google +
Je bent al vraagt. Ik heb erover te praten . En vandaag zijn we verheugd om Google + beschikbaar voor alle Google Apps-klanten wereldwijd te maken. Ga naar de Google Enterprise Blog voor meer informatie.

Wij denken dat Google + moet beter elke keer dat je het gebruikt, en we hopen het voelt op die manier vandaag. Als er ooit niet, dan hopen we dat u laat het ons weten .

Geplaatst door Vic Gundotra , Senior Vice President of Engineering

No comments: