Thursday, October 20, 2011

Google Reader worden geïntegreerd met Google +

Google Reader worden geïntegreerd met Google +: Veel mensen verwachten een vernieuwde Google Reader en het goede nieuws is dat ze niet teleurgesteld worden : een nieuwe interface beschikbaar zal zijn volgende week. Google Reader is niet dood, maar de nieuwe interface kon niet sneller worden vrijgegeven omdat de functie voor het delen moesten worden geïntegreerd met Google +.

Mijn favoriete feature van Google Buzz was dat het automatisch alle gedeelde items uit Google Reader en mag je volgelingen om deze te bespreken. Nu Google Buzz zal worden stopgezet, zal deze functie beschikbaar zijn in Google +. Helaas zal Google Reader niet langer een stand-alone functie voor het delen, een aparte lijst van aanhangers en mensen die je volgen, een feed en een pagina voor gedeelde items. Dit is handig als u een Google-gebruiker +, omdat het vereenvoudigt het delen en maakt Google Reader meer consistent. Als u niet wilt dat Google + te gebruiken, zult u nog steeds berichten van e-mail of via de "send to"-functie, maar deze oplossingen zijn niet erg handig voor het delen van een groot aantal posten. Aandeel van


De afhaalmaaltijden is dat Google + niet een aparte sociale dienst kunt u eenvoudig negeren, het is een dienst die zal worden gebruikt voor het delen van fotoalbums, documenten, video's, voor het plaatsen van blog reacties en het zal heel moeilijk zijn om Google te gebruiken zonder bij Google + omdat, op een bepaald punt, zal Google + worden ... Google zelf .

"Veel van de sociale functies Reader's zullen binnenkort beschikbaar zijn via Google +, dus in een week tijd zullen we zaken als friending met pensioen, na en gedeelde verwijzen blogs binnenkant van de Reader. Wij denken dat het eindresultaat beter is dan wat er vandaag de dag beschikbaar, en u kunnen zich aanmelden voor Google + nu om te beginnen met prepping Reader-specifieke kringen. We erkennen echter dat sommigen van jullie misschien het gevoel dat het product niet meer voor jou, " noemt Google's Alan Green . Dat is de reden waarom je je in staat om uw gedeelde items, je ster en hield items, uw lijst met vrienden export van Reader's pagina met instellingen.

Google Reader's functie voor het delen is altijd al moeilijk te gebruiken en de integratie met Google + zal uiteindelijk geven Reader de kans om te schitteren en laten zien waarom het nog steeds een nuttige service. Ik ben er zeker van dat veel gebruikers klagen dat ze niet kunnen delen van de oude functie te gebruiken, net als vele YouTube-gebruikers klaagden bij het Google gemigreerd YouTube aan Google Accounts. Er is veel van de waarde in het hebben van verschillende diensten met hun eigen rekeningen, het delen van functies en vrienden lijsten, maar omschakeling op een gezamenlijke rekening, unified profielen, consistent delen van functies maakt de services van Google meer nuttig omdat ze werken samen, ze bundelen hun krachten en worden makkelijker gebruik.


No comments: