Wednesday, October 26, 2011

Wat is nieuw in Chrome 15?

Wat is nieuw in Chrome 15?: Chrome 15 brengt een paar veranderingen en enkele nieuwe features. Hier zijn een aantal van hen:

1. Een opnieuw ontworpen nieuw tabblad geïnspireerd door mobiele interfaces. Er zijn twee "homescreens" voor apps en meest bezochte pagina's, maar u kunt een nieuwe "homescreen" maken door te slepen apps en pagina's naar de onderste balk en het selecteren van de nieuwe "homescreen". U kunt ook verwijderen pagina's en apps door ze te slepen naar de onderste balk en dan naar gebied prullenbak ("verwijderen uit Chrome"). Een bookmark kan nu app: gewoon slepen naar de nieuwe tab pagina. Dit werkt ook voor de meest bezochte pagina's.



2. De extensie manager is nu een deel van de opties pagina en heeft een nieuwe interface. U kunt nu gebruik maken van de inline zoekvak om extensies te vinden.


3. Chrome het menu is veranderd: de bladwijzers menu is gemakkelijker te vinden en er is een nieuw item voor Chrome sync.


4. Als je niet graag Chrome afdrukvoorbeeld pagina, gebruikt u een snelkoppeling naar de inheemse af te drukken dialoogvenster te openen: Ctrl + Shift + P (Cmd-Shift-P voor Mac).

5. U kunt nu kop-en voetteksten.


Kun je andere nieuwe functies?

No comments: