Monday, February 21, 2011

Facebook Chat in Hotmail nu overal beschikbaar

Facebook Chat in Hotmail nu overal beschikbaar: "

Vandaag, chat contact is beschikbaar voor Hotmail klanten wereldwijd, waar Facebook beschikbaar is.

Toen we voor het eerst met de aangekondigde mogelijkheid chatten met vrienden op Facebook van Hotmail , we waren alleen in staat om dit aanbod aan klanten in zes regio's. Sindsdien werken we al met Facebook om de beschikbaarheid te verhogen, en een paar weken geleden hebben we aangekondigd dat de functie is wereldwijd beschikbaar via Messenger . Vandaag is dit beschikbaar is over de hele wereld door middel van Hotmail ook. En terwijl Gmail ons te verslaan met hun eigen chat in de inbox, hebben we nu een stap verder gegaan en bracht zowel onze eigen chat en Facebook chat in uw inbox. Vanaf nu zullen we het weergeven van meldingen van deze update vinden in Hotmail.

Sinds de aankondiging van de beschikbaarheid van Facebook in Messenger chat wereldwijd twee weken geleden, bijna 2,5 miljoen mensen meer verbonden hun Facebook-accounts van Windows Live, waarmee het totaal op meer dan 20 miljoen klanten. En met drie van de vier Hotmail-klanten met behulp van Facebook, verwachten we dat er veel meer mensen zullen gebruik willen maken van deze functie, nu dat het beschikbaar is vanaf uw Hotmail inbox.

Facebook chat now available in Hotmail

Om het te proberen in de eerste plaats rekening komen uw Facebook met Windows Live en "zorg ervoor dat de" Chat met mijn Facebook vrienden in Messenger vakje is aangevinkt om toestemming te geven uw aan Facebook. We koppelen uw accounts (dit kan enkele minuten duren), en u kunt beginnen met een praatje van Hotmail gewoon door te klikken op de naam van een Facebook-contact. Als dit niet werkt meteen, afmelden en weer naar binnen, en je moet goed om te gaan.

Dick Craddock
Group Program Manager, Hotmail

"

No comments: