Friday, February 18, 2011

Microsoft gaan vooruit met de nieuwe Live-diensten, platform voor de woonkamer

Microsoft gaan vooruit met de nieuwe Live-diensten, platform voor de woonkamer: "

Microsoft heeft vele, uiteenlopende platforms binnen het bedrijf. Er is het Windows-platform, de. NET-platform, de Xbox-platform, de Silverlight-platform, enz. Maar wist u dat er ook een Microsoft "Living Room Platform"?

De Living Room-platform lijkt, verrassend, met als middelpunt de Xbox en Xbox Live. Het is Microsoft's platform voor 'multi-device entertainment ", aldus een vacature vond ik deze week.

"Onze groep heeft als missie om toepassingen en ervaringen in staat te stellen over meerdere schermen, met inbegrip van maar niet beperkt tot de TV. Wij zijn een nieuw team dat is van incubatie / startup verplaatsen in productie ", meldde het bericht.

Van wat ik heb gehoord, is Treadwell's ISS Platform team ontworpen om tesamen software en diensten engineering teams de gehele IEB te brengen in een enkele entiteit. Dit team wordt gezegd dat belast is met het creëren van een uniforme systemen en apparaten infrastructuur, dev / creatie tools, Unified Security / identiteit systeem en een aantal service-implementaties voor specifieke apparaten voor de uitbreiding van Xbox Live ecosysteem.

Als ik het lezen van de carrière-site theebladeren correct, kan de Zune muziek / video dienst en de Zune digitale-media-markt past hier in.

Volledige verhaal op Bron

"

No comments: