Friday, February 25, 2011

Store Meer foto's en video's in Picasa-webalbums

Store Meer foto's en video's in Picasa-webalbums: "Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat Picasa Web 's geleden opslag teller geeft meer vrije ruimte die je hebt dan een paar dagen. Het blijkt dat dit niet een bug.

"We hebben onlangs een wijziging aangebracht in de opslag waarbij alle foto's 800 pixels en onder tellen niet mee voor gebruikte PWA. De nieuwe GB nummers die je ziet zijn het resultaat van het quotum herberekeningen die werden gemaakt", informeert een medewerker van Google .

De nieuwe functie moedigt gebruikers aan om te uploaden kleinere beelden. Als u gebruik Picasa om foto's te uploaden van uw, er is een instelling waarmee je kiest de afmetingen van de foto's die zijn geĆ¼pload. De "kleine" optie wordt aanbevolen "voor het publiceren van foto's op blogs en webpagina's". Blogger-gebruikers die hun foto's verkleinen voordat je ze uploadt zal niet langer om extra opslagruimte te kopen als ze vruchtbaar.

Een andere belangrijke wijziging is dat "alle video's onder de 15 minuten zijn ook niet meetellen voor gebruikte PWA opslag". Dat betekent dat u nu korte video's naar Picasa-webalbums uploaden zonder zorgen te maken over de bestandsgrootte.


"

No comments: