Thursday, February 24, 2011

Google Cloud Connect voor Microsoft Office

Google Cloud Connect voor Microsoft Office: "Na drie maanden van beta testen, Google Cloud Connect voor Microsoft Office is voor iedereen beschikbaar. De merknaam versie van DocVerse, een software die is ontwikkeld door de homonimous bedrijf overgenomen door Google vorig jaar, integreert met Google Docs en biedt een brug voor Microsoft Office-gebruikers die willen online samenwerking functies te gebruiken zonder een upgrade naar Office 2010.

"Google Cloud Connect voor Microsoft Office brengt samenwerking met meerdere personen te bewerken met de bekende Microsoft Office ervaring. U kunt delen, back-up, gelijktijdig en Microsoft Word, PowerPoint en Excel-documenten bewerken met collega's," legt Google. De software werkt met Microsoft Office 2003, Office 2007 en Office 2010.




Standaard, de plugin wordt automatisch opgeslagen online en synchroniseert alle bestanden die u bewerkt in Microsoft Office, maar u kunt deze instelling te wijzigen.


Ik heb een nieuw document in Word 2010, maar Google opgeslagen als een alleen-lezen Word-bestand in Google Docs. Blijkbaar kan het document alleen worden bewerkt met behulp van Microsoft Office en geen gebruik maken van online tekstverwerker van Google processor. Want je kunt niet eens openen bestaande bestanden van Google Docs, deze software lijkt te beperkt. Het is handig als u en al uw medewerkers alleen gebruik maken van Microsoft Office en Google's plugin.


"

No comments: