Thursday, February 24, 2011

HTTPS YouTube

HTTPS YouTube: "Na Google standaard ingeschakeld versleutelde verbindingen naar Picasa-webalbums , het begon te duidelijk geworden dat alle Google-services snel overschakelen naar HTTPS. Waarschijnlijk de meest onwaarschijnlijke kandidaat voor deze verandering is YouTube, de grootste bandbreedte van Google varken, maar de onverwachte is gebeurd: je kunt nu naar https: / / www.youtube.com en je zult merken dat alle middelen HTTPS gebruiken.

YouTube-API's blog heeft onlangs aangekondigd HTTPS ondersteuning voor embedded video's. "We zijn van plan een geleidelijke uitbreiding van HTTPS over andere aspecten van de site. De eerste plaats waar je kan zien HTTPS YouTube URL is in onze verschillende embed codes, die momenteel alle HTTPS-ondersteuning in aanvulling op de standaard HTTP. Iedereen kan proberen HTTPS met ingesloten items van YouTube vandaag-gewoon het protocol te wijzigen gedeelte van de URL van http naar https. " U kunt ook de "https gebruiken 'als u de inbedding code te genereren.


De prestaties lijkt niet te worden beïnvloed en, als alles goed gaat, YouTube zal waarschijnlijk om HTTPS schakelaar in de komende maanden.

"

No comments: