Tuesday, November 2, 2010

Binnenkort in Google Docs: applicaties van derden, Cloud afdrukken en Sync

Binnenkort in Google Docs: applicaties van derden, Cloud afdrukken en Sync: "Google Docs 'broncode bevat een bericht dat een aantal belangrijke functies aanstaande onthult: "Binnenkort: toepassingen van derden, cloud printers, en synchroniseer apparaten".


Cloud afdrukken is een project dat in staat zal stellen toepassingen op elk apparaat af te drukken documenten. "Dit doel wordt bereikt door het gebruik van een wolk print service. Apps niet meer op het lokale besturingssysteem (en drivers) vertrouwen om af te drukken. In plaats daarvan apps (of ze nu een native desktop / mobile app of een web app) gebruik maken van Google Cloud Print te leggen en te beheren van afdruktaken. " Google zegt dat printers "worden behandeld in een groot deel op dezelfde manier als documenten in Google Docs." Cloud Print zal worden geïmplementeerd in Google Chrome en Google Chrome OS, dus het zal waarschijnlijk gelanceerd in de komende weken.

Als u uw agenda, uw contacten of uw e-mail, synchroniseren waarom niet synchroniseren de documenten die zijn opgeslagen in Google Docs? Dat is een van de belangrijkste ontbrekende functies van Google Docs. Google biedt reeds een aantal API's voor het uploaden en downloaden van bestanden, maar ze zijn beperkt tot de documenten, spreadsheets en presentaties als u geen gebruik maken van Google Apps Premier Edition.

Google Docs heeft de aanvragen voor het bewerken van documenten, spreadsheets, presentaties en voor het bekijken van PDF-bestanden, maar hoe zit het met andere bestandstypen? Er is geen foto-editor, geen video-editor, geen toepassing voor het bewerken PDF-bestanden of voor het uitpakken van bestanden uit de archieven. Applicaties van derden kunnen oplossen van deze problemen en maken Google Docs nog nuttiger.

"

No comments: