Tuesday, November 2, 2010

Google Docs Voegt versiegeschiedenis voor de geüploade bestanden

Google Docs Voegt versiegeschiedenis voor de geüploade bestanden: "Hier is een functie die van pas zal komen wanneer Google Docs voegt ondersteuning toe voor het synchroniseren: de versie historie voor bestanden . Tot nu toe, Google bood deze functie voor de documenten die kunnen worden bewerkt in Google Docs, maar niet voor PDF-bestanden en andere bestanden.

"Vroeger, elke keer dat u op de hoogte van een bestand, zou je naar een bestand uploaden van de nieuwe versie een nieuwe met een nieuwe URL, re-delen, en zet in de juiste mappen opnieuw. Wanneer u het toevoegen of Versies beheren optie op een bestand, kunt u uploaden van nieuwe versies van een bestand, download de vorige versies, en verwijder oudere versies. "


Helaas, dit werkt alleen wanneer u deze handmatig toevoegen van een nieuwe versie van een bestand. Als u een bestand uploaden dat dezelfde naam heeft als een bestaand bestand heeft, doet Google Docs niet toevoegen van een nieuwe versie en je zult eindigen met twee bestanden. Dropbox is slimmer en er automatisch een update van het bestaande bestand. Een ander probleem is dat je kan geen voorbeeld van de versies van een PDF-bestand in Google Docs, omdat de enige optie is om de bestanden downloaden.

"

No comments: