Wednesday, November 17, 2010

Het bewerken van uw Google Docs op de weg

Het bewerken van uw Google Docs op de weg: "(Cross-gepost op de Google Docs Blog en de Google Mobile Blog )

Met Google Docs, zijn we altijd proberen te zorgen dat u productiever-en een deel van dat betekent dat het mogelijk maakt voor u om dingen gedaan vanaf elke locatie, op elk moment te krijgen. Daarom zijn we blij dat de nieuwe documenten editor nu browser ondersteunt bewerken op je mobiel. We rollen dit uit in de komende paar dagen.

Dat betekent dat ...
  • Je kunt werken op die belangrijke memo ... terwijl op de bus of trein naar het werk.
  • Als je achter op een groep voorstel, maar eigenlijk willen te maken aan de bal wedstrijd van vanavond, kan je hele team te werken aan het uit de Bleker zitplaatsen.
  • U kunt minuut tot minuut notities tijdens een concert zodat je altijd denken aan de setlist. En je vrienden kunnen angstvallig volgen in real-time thuis.
  • ... En de lijst gaat maar door!
Neem een kijkje op deze video naar mobiele bewerken in actie te zien:



Het is makkelijk om te beginnen: bezoek docs.google.com in een browser op een ondersteund apparaat en selecteer het document dat u wilt bewerken. Dan, wanneer je het bekijkt, drukt u op de knop Bewerken om over te schakelen naar de mobiele editor.


In de komende dagen, we rollen dit uit naar Engels-talige gebruikers over de hele wereld op Android met Froyo (versie 2.2) en op Ios apparaten (versie 3.0 +) met inbegrip van de iPad. We zullen het toevoegen van ondersteuning voor andere talen binnenkort. En als voorheen, ondersteunen wij ook het bewerken van spreadsheets van mobiele apparaat browser van je .

Wij hopen dat u geniet van het bewerken van uw documenten op de go-zeker als je bij het spel met een hot dog in uw andere hand.

Geplaatst door Andrew Grieve, Software Engineer
"

No comments: