Thursday, November 4, 2010

Google Mobile Instant

Google Mobile Instant: "Google Instant is nu beschikbaar voor mobiele telefoons, maar het is niet standaard ingeschakeld. Als u een bezoek van Google startpagina met een iPhone draait iOS4 of een Android-telefoon Froyo, kunt u de functie in te schakelen door te klikken op "Schakel" naast "Instant (bèta) is uitgeschakeld."

Google Instant zouden nuttig moeten zijn op een mobiele telefoon, vooral als het niet over een hardware toetsenbord. Bij het typen populaire zoekopdrachten, het is verbazingwekkend om te zien dat Google uw zoekopdrachten voorspelt vanaf de eerste paar letters.

Helaas is de mobiele versie van Google Instant niet alle voordelen van de desktop-versie. Sinds het virtuele toetsenbord bestrijkt het grootste deel van het scherm, kun je niet zien de zoekresultaten totdat je verbergen het toetsenbord. Een ander probleem is dat je niet kunt op Tab drukken om Google's voorspelling te gebruiken en typt u uw zoekopdracht verder te gaan. Google Instant niet goed werken als u gebruikmaakt van een mobiele internetverbinding vanwege de hoge latency.


Google zegt dat je zou moeten opvallen "een grote verbetering in snelheid wanneer u een zoekopdracht dankzij een nieuwe AJAX en HTML5 implementatie voor mobiele updates die dynamisch de pagina met nieuwe resultaten en query elimineert de noodzaak nieuwe te laden van een pagina voor elk. Instant Google voor mobiel werkt het beste op 3G-en WiFi-netwerken, maar aangezien de kwaliteit van een draadloze verbinding kan fluctueren, hebben we het gemakkelijk gemaakt om in-of uitschakelen Google Instant zonder ooit het verlaten van de pagina ".

"

No comments: