Thursday, November 18, 2010

Tien keer meer aanvragen voor klanten van Google Apps

Tien keer meer aanvragen voor klanten van Google Apps: "(Cross-gepost op de Google Enterprise Blog en de Google Small Business Blog)

Als klanten beginnen te erkennen grote productiviteitswinst met Gmail, Google Docs en de rest van Google Apps , zij vaak vragen wanneer zij zullen in staat zijn om het gebruik van AdWords diensten zoals Google Voice, Reader, Blogger en met hun Google Apps-accounts. We hebben steeds nieuwe functionaliteit toegevoegd aan Google Apps en onlangs toegevoegde ondersteuning voor apps van derden , maar we zijn blij om de functionaliteit swing de sluizen van nieuwe wijd open nu. Vanaf vandaag kunnen klanten overal ter wereld toegang tot een volledig spectrum van diensten van Google, waaronder meer dan 60 productiviteitsverhogende applicaties die veel verder reikt dan een traditionele software suite.

Gekoppeld aan de mogelijkheid voor beheerders om verschillende sets van applicaties aan verschillende groepen van gebruikers, de mogelijkheden voor empowerment van werknemers in nieuwe manieren zijn opmerkelijk. Bijvoorbeeld, kan je uitrusten uw marketing team met Picasa-webalbums, zodat ze kunnen verzamelen en delen van foto's van klant waardering evenementen, en laat dat team publiceren van uw bedrijf blog met Blogger. Diensten als iGoogle en waarschuwingen aan de andere kant, kan in grote lijnen nuttig, en kunnen worden ingeschakeld voor uw hele organisatie.



Bestaande klanten kunnen de overgang in hun eigen tempo in de komende paar maanden om de nieuwe infrastructuur ter ondersteuning van deze toepassingen uit de administratieve controle paneel. Nieuwe klanten krijgen automatisch de nieuwe infrastructuur. De extra diensten worden niet gedekt door de Google Apps SLA of telefonische ondersteuning, maar we zullen kijken hoe we voor feedback kunnen maken van deze nieuwe toepassingen nog nuttiger.

In combinatie met deze grote verbetering, we vereenvoudigt ook de namen van de versies van Google Apps . Hier is hoe we nu verder gaan met onze line-up:
  • Google Apps is onze gratis service gericht op gezinnen, ondernemers en andere groepen tot 50 gebruikers.
  • Google Apps voor bedrijven biedt 25 GB opslagruimte per gebruiker, een 99,9% uptime garantie, data migratie-mogelijkheden, geavanceerde management tools, telefonische ondersteuning, extra beveiligingsfuncties en nog veel meer, allemaal voor $ 50 per gebruiker per jaar.
  • Google Apps voor het Regeringsbeleid is FISMA gecertificeerd en ontworpen met lokale, provinciale en federale agentschappen in het achterhoofd.
  • Google Apps voor Onderwijs biedt vele voordelen van Google Apps voor bedrijven, maar zonder kosten voor scholen, universiteiten en in aanmerking komen non-profitorganisaties.
Het team heeft hard gewerkt om te ontgrendelen al deze nieuwe functionaliteit voor onze klanten, en we denken dat veel van deze nieuwe toepassingen zullen onmisbaar geworden binnen uw organisatie. Om u te helpen begonnen, elke dag het Google Enterprise Blog zal profiel hoe uw organisatie kan een andere applicatie kunnen worden benut. De eerste post van morgen zal zich richten op Google Reader, dus bezoek de Enterprise-blog om de reeks te volgen.

Geplaatst door Derek Parham, Lead Software Engineer, Google Apps
"

1 comment:

charlos john said...

I got too much interesting stuff on your blog. I guess I am not the only one having all the enjoyment here! Keep up the good work. esta aanvragen