Monday, November 1, 2010

Gebruik Hotmail functies zonder uw e-mailadres

Gebruik Hotmail functies zonder uw e-mailadres: "

Als u al het lezen van deze blog voor de laatste paar maanden, heb je gezien veel nieuwe functies toegevoegd aan Hotmail, dat te maken Hotmail efficiënter, zoals Sweep of de mogelijkheid om maximaal te sturen naar 10GB van foto's in een bericht . Sommigen van jullie feedback gestuurd met de vraag of er een manier om deze functies te gebruiken zonder het gedoe van het krijgen van een nieuwe e-mailadres.

Wij begrijpen. Je hebt al minstens een e-mail adres en u waarschijnlijk niet nodig een andere. U kunt uw bestaande adres ook gebruiken voor andere dingen dan alleen e-mail, zoals het aanmelden bij online shopping sites, waardoor veranderende nog uitdagender. Ook heeft u misschien een adres dat je echt wilt, maar een vergelijkbare naam is mogelijk niet beschikbaar op een andere e-mail service. Dus zochten we naar een manier om het gemakkelijker maken voor mensen om te geven Hotmail een proefvaart.

Vandaag beginnen we de uitrol van een functie die maakt het gemakkelijk om Hotmail te gebruiken met een bestaand e-mailadres. Net zoals u Microsoft Outlook gebruiken met een adres van een dienst, kunt u nu hetzelfde doen met Hotmail op het internet.

De uitvoering van deze was vrij eenvoudig, gezien de architectuur van Hotmail , onze POP-aggregatie te ondersteunen, en de 'Verzenden als' functie waarmee je e-mail verzenden vanaf een gevalideerde e-mailadres. We hebben net die nodig zijn om de manier waarop we opslaan en e-mailadressen opzoeken, bouwen de eerste run ervaring tweak, en we hadden het.

Om te proberen het uit, je hoeft alleen maar te registreren en uw e-mailadres te valideren. Meer dan 30 miljoen mensen hebben reeds geregistreerd een e-mailadres van een andere dienst bij het aanmelden voor een Windows Live ID om Xbox, Zune, SkyDrive, Messenger of te gebruiken. Als je hebt hetzelfde gedaan, ga dan naar www.hotmail.com en ID te melden met uw Windows Live. Als u niet beschikt over een Windows Live ID, kunt u te melden voor een nieuwe Hotmail-account nu en gebruik uw eigen e-mailadres bij de registratie.

Use Hotmail features with other email addresses

Hotmail zal u door verbinden met uw oude service en importeren van je bestaande e-mail via POP, en dan kun je beginnen met het verzenden en ontvangen van e-mail van Hotmail met uw bestaande adres.

Zoals ik al eerder zei, we net beginnen uit te rollen deze verandering vandaag, dus het kan enkele dagen duren voor al onze klanten een wereldwijd bereik. Als dat zo is, geef het een keer te proberen, en laat me weten hoe het werkt voor jou.

Dick Craddock
Group Program Manager
Windows Live Hotmail

"

No comments: