Monday, November 14, 2011

Google X

Google X: New York Times heeft een interessant artikel over Google X, een geheim lab waar Sergey Brin en andere Google-medewerkers aan te pakken belangrijke projecten die nog niet klaar voor primetime.
In een top-secret laboratorium in een geheime Bay Area locatie waar robots de vrije loop, is de toekomst wordt gedacht. Het is een plek waar uw koelkast kan worden aangesloten op het internet, dus het zou om boodschappen toen ze liepen laag. Je bord zou kunnen post naar een sociaal netwerk wat je eet. Je robot kon gaan naar het kantoor, terwijl u thuis blijven in je pyjama. En je kan, misschien, neem een ​​lift naar de ruimte.


Google X is de plek waar Google werkt aan de auto zonder bestuurder en de New York Times meldt dat Google overweegt om de productie van de auto's in de VS. Veel projecten hebben betrekking op Android @ Home , een initiatief heeft aangekondigd dit jaar die probeert om dagelijkse voorwerpen slimmer. "We willen om te denken aan elk toestel in uw huis als een mogelijke I / O-apparaat", aldus Google's Joe Britt. Google probeert het "Web of dingen" te bouwen door het aansluiten van accessoires voor in huis, draagbare objecten op het internet.

De meeste van de ideeën die aangepakt Google X te betrekken robots. "Vloten van robots kan bijdragen Google met het verzamelen van informatie, ter vervanging van de mensen die foto straten voor Google Maps, zeggen dat mensen met kennis van Google X. Robots geboren in het lab kan worden bestemd voor woningen en kantoren, waar ze konden helpen met alledaagse taken of kunnen mensen op afstand te werken ".

Het is interessant op te merken dat een van de Google-X projecten kunnen worden vrijgegeven aan het einde van het jaar, hoewel het niet duidelijk wat het doet. Op het I / O-conferentie kondigde Google aan dat het introduceren "een web verbonden gloeilamp die draadloos kunnen communiceren met Android-apparaten," dus dit kan het product dat zal worden vrijgegeven worden.

Google heeft altijd geprobeerd om grote problemen op te lossen, ook als veel mensen denken dat het zou moeten richten op het verbeteren van zoekresultaten en advertenties kwaliteit. "Larry en Sergey opgericht Google, omdat ze wilde helpen echt grote problemen met behulp van technologie kan worden opgelost," zegt Sebastian Thrun , een robotica expert die de uitvinder van de eerste zelf-rijdende auto en werkt nu bij Google.

Google X zou kunnen worden de volgende Xerox PARC of het kan mislukken, maar het is belangrijk om groot te denken en risico's te nemen. "Ik heb gewoon het gevoel dat mensen die werken niet genoeg op impactvolle zaken. Mensen zijn echt bang van falen op de dingen, en dus is het moeilijk voor hen om te doen ambitieuze dingen. Ook En, hebben ze geen besef van de kracht van technologische oplossingen om dingen te , in het bijzonder computers, "klaagde Larry Page in Steven Levy's 'In de Plex " .

Hopelijk, MG Siegler heeft gelijk als hij zegt dat "wat is er aan de binnenkant van Google X, ik ben vrij zeker dat het tot de rand gevuld met het soort dingen dat maakte ons allemaal verliefd met Google in de eerste plaats".

{Bedankt, Venkat . }


No comments: