Monday, November 14, 2011

Google's Info Panes

Google's Info Panes: Google's zoekresultaten zijn meestal een grote bron van informatie, maar Google's doel is nooit geweest om gebruikers te sturen naar andere pagina's. Als Google kan een direct antwoord op een vraag geven, dan is het antwoord meestal weergegeven in een OneBox, aan de bovenkant van de pagina met zoekresultaten. Hier is een filmpje OneBox vanaf 2007:


Google's OneBoxes hebben weerberichten, simpele feiten, definities, unit conversies, beursinformatie, filmtijden, sportuitslagen, kaarten, pakket tracking informatie, in aanvulling op de resultaten van andere gespecialiseerde zoekmachines. Ze zijn nog steeds nuttig, maar Google kan nu veel meer informatie. U hebt waarschijnlijk al gemerkt dat OneBoxes zijn groter en meer complex deze dag:


Soms OneBoxes vervanging van de top zoekresultaten, zoals je kunt zien als u probeert een query met betrekking tot lokale bedrijven, zoals [ pizza ny ]:


De nieuwste evolutie van de OneBox is een groot deel geplaatst aan de rechterkant van de pagina. Het heeft nog geen officiële naam, maar ik zal noemen het de info paneel. Voor algemene plaatselijke vragen, toont het een vaste kaart. Als u zoekt naar een lokaal bedrijf, toont nu informatie over het bedrijf van Google Places.


Google test ook een info-paneel met informatie over mensen en bedrijven laat zien: een zoektocht naar [Twitter] wordt de naam van de CEO, het bedrijf adres en andere informatie uit Wikipedia. Het is waarschijnlijk dat de gestructureerde data wordt gegenereerd door Freebase , die nu eigendom is van Google.



Google's info ruiten kan onder meer een veel nuttige informatie: gedetailleerde antwoorden, fact sheets, interactieve widgets, muziek / video-spelers, slideshows, etc. Het is een nieuwe manier om informatie en de ruimte beperkingen van de OneBox scherm verdwenen zijn, nu dat de advertenties worden worden verplaatst naar de onderkant van de pagina .

{Bedankt, Jerôme. }

No comments: