Tuesday, November 1, 2011

Nieuwe look van Gmail

Nieuwe look van Gmail: Terug in juli hebben we zien je een preview van nieuwe look van Gmail , en we hebben gewerkt deze zomer nog meer updates en verbeteringen aan te brengen. Vandaag de dag geven we u een diepgaande blik op het nieuwe ontwerp. Als u houdt van wat je ziet, in de komende dagen zul je in staat zijn om aan de nieuwe look schakelen door te klikken op Schakel over naar de nieuwe look in de rechterbenedenhoek van Gmail .


Gestroomlijnde gesprekken
Conversatie te bekijken is helemaal opnieuw ontworpen om u te helpen lezen via je e-mail draden. Je ziet nu profielen foto's voor je contacten, zodat het makkelijker om bij te houden wie wat heeft gezegd. We hebben ook ontdaan van zoveel mogelijk, zodat u zich kunt concentreren op het communiceren met je vrienden en collega's.


Elastische dichtheid
We weten dat je Gmail gebruikt uit een verscheidenheid van schermformaten en-apparaten, dus nu de afstand tussen elementen op het scherm wordt automatisch aangepast op basis van het soort scherm dat u gebruikt. Als u liever een dichter uitzicht de hele tijd, kunt u handmatig wijzigen van uw dichtheid in het menu Instellingen.


Nieuwe HD-thema's
Thema's zijn compleet verbouwd om ons in staat om u een nieuwe reeks van mooie hoge resolutie thema's met beeldmateriaal verzorgd door iStockphoto . We hebben bijgewerkt de meeste van de oude favorieten als goed en het thema zal automatisch worden overgedragen naar de nieuwe look. Ga naar het menu Instellingen naar een ander kijken naar thema's te nemen en de een die bij u past te kiezen.


Slimmere navigatie
Het navigatiepaneel aan de linkerkant houdt uw labels en chat contacten met het oog te allen tijde. Het is ook meer aanpasbaar: u kunt de grootte van de etiketten en chat areas als u meer wilt zien, of helemaal verbergen van de chat-gebied via de chat-pictogram in de linkerbenedenhoek. U kunt ook gebruik maken van de pijltjestoetsen om te navigeren over de hele interface.


Beter zoeken
Klik op de dropdown in het zoekvak om een ​​nieuw geavanceerd zoeken paneel, waardoor het gemakkelijker en sneller om precies te vinden wat u zoekt te zien. U kunt gebruik maken van dezelfde panel om een ​​filter te maken van een zoekopdracht in slechts een paar klikken.


We zijn verheugd om nieuwe look van Gmail eindelijk met jullie delen. We zullen brengen van deze veranderingen voor iedereen snel, maar als je wilt om de overstap te maken meteen, we zijn de uitrol van een Schakel over naar de nieuwe look schakel in de rechterbenedenhoek van Gmail in de komende paar dagen.

Geplaatst door Jason Cornwell, User Experience Designer

(Cross-posted uit de Gmail-blog )

No comments: