Monday, November 7, 2011

Vergroot uw doelgroep met Google +

Vergroot uw doelgroep met Google +:
Webmaster Niveau: Alle

Bij Google, helpen wij de groei van uw doelgroep door het aansluiten van je met nieuwe gebruikers. We introduceerden de +1 knop , zodat uw site zou opvallen op zoek-en uw gebruikers kan uw content eenvoudig te delen op Google +. Maar, soms wil je het gesprek en post de inhoud direct aan waar de mensen delen aan te sluiten.

Vandaag introduceren we Google + for Business , een verzameling van gereedschappen en producten die u helpen bij de groei van uw publiek. In de kern hiervan is Google + pagina's, van uw site identiteit op Google +.

Google + Pagina's: Ben echte gesprekken met de juiste mensen

Om uw site op Google +, moet u eerst een Google + pagina aan te maken. Op uw pagina, dan kunt u deelnemen aan de gesprekken met uw bezoekers, direct de lezers terug naar uw site voor de laatste updates, stuur afgestemd berichten naar specifieke groepen mensen, en zie hoeveel +1' s heb je op het web. Google + pagina's zal u helpen relaties op te bouwen met uw gebruikers, hen aan te moedigen meer tijd doorbrengen met uw boeiende inhoud.

Google + pagina's vormen het hart van Google + for Business

Spots
Soms wilt u misschien chatten met uw gebruikers face-to-face. Bijvoorbeeld, als u een levensmiddel blog, kunt u een chef-kok uit te nodigen om te praten over haar favoriete recept, of als u erin slaagt een mode-review site, beauty specialisten zou willen how-to-sessies houden met make-up tips. Spots maken van deze gemakkelijk, doordat u een hoge-kwaliteit video-chats met negen mensen met een enkele klik. U kunt gebruik maken Spots om te leven forums te houden, nieuws breken of gewoon te krijgen om mensen beter te leren kennen, allemaal in real time.

Spots kunt u aan uw klanten, face-to-face

Circles
Circles kunt u de groep aanhangers van uw pagina in kleinere doelgroepen. Vervolgens kunt u delen van specifieke berichten met specifieke groepen. Bijvoorbeeld, zou u een cirkel met daarin de meest trouwe lezers en bieden ze exclusieve content.
De Google + badge: Vergroot uw doelgroep op Google +

Om u te helpen uw gebruikers vinden uw pagina en begin te delen, zijn er twee knoppen kunt u aan uw site toe te voegen door het bezoeken van onze Google + badge configuratietool :

De Google-pictogram + , een klein pictogram die direct links naar je pagina.

De Google + badge, die we introduceren in de komende dagen. Deze badge laat mensen uw pagina toe te voegen aan hun kringen zonder het verlaten van uw site, en hen in staat stelt om updates te krijgen van uw site via Google +.

 

Uitbreiding van de macht van +1, opvallen in Google search
U kunt uw site ook zo link naar uw Google + pagina die al uw +1 S - van uw pagina, uw website, en zoekresultaten - krijgt geteld bij elkaar en verschijnen als een totaal. Potentiële bezoekers zullen meer kans op de aanbevelingen van uw site heeft ontvangen te zien, of ze nu te kijken naar een zoekresultaat, uw website, of uw pagina, wat betekent dat je +1' s bereikt niet alleen de 40 miljoen gebruikers van Google +, maar alle mensen die elke dag Google. U kunt uw website naar uw pagina, hetzij met behulp van de Google + badge of met een stukje code. Dit in te stellen, naar het Google + badge configuratietool.

Bringing Google + naar de rest van Google

Ons uiteindelijke visie voor Google + is te transformeren van de algemene Google-ervaring - weven identiteit en het delen in al onze producten. Vanaf vandaag zijn we het uitrollen van een nieuwe experimentele functie om een kleine groep van in aanmerking komende uitgevers, Google + Direct Connect - een eenvoudige manier voor uw publiek aan je Google + Page op Google zoekopdracht. Als je hebt gelinkt uw pagina naar uw site en u in aanmerking komt , wanneer iemand zoekt naar de naam van uw website met de '+' teken voor het Direct Connect zal ze rechtstreeks naar uw pagina. Probeer bijvoorbeeld op zoek naar '+ YouTube' op Google. Gebruikers zullen ook worden gevraagd om automatisch pagina's vinden ze via Direct Connect aan hun kringen.

Direct Connect suggesties beginnen vullen terwijl u typt op Google.com

Nog maar het begin

Wij willen u helpen uw site te krijgen op Google + zo snel mogelijk, dus we zijn het openen van de veldproef voor Google + pagina's om iedereen vandaag. Het maken van een Google + Page slechts een paar minuten in beslag neemt. Om te beginnen, heb je behoefte aan een persoonlijke Google + profiel. Als u niet beschikt over een Google-account, is het zeer snel en gemakkelijk te sluiten . En als je op zoek bent naar inspiratie, kijk naar sommige van de sites die al beginnen op te zetten hun pagina's:

Partner Logo'sBurberryHMMacysPepsiABC NewsAmazonAssassins_CreedATTBreaking_NewsOrangeDC_ComicsDellNBC_NewsGol_Linhas_aerasKiaLOrealMarvelNYTimesPiagetShadyTmobileToyotaUniqloVirgin

Voor meer informatie over hoe Google + werkt voor uw site, check out de Google + uw bedrijf website . We zijn net begonnen, en hebben veel meer functies gepland voor de komende weken en maanden. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en tips, voeg de Google + uw bedrijf pagina op uw kringen. Heeft u ideeën over hoe we Google + voor uw site te verbeteren, willen we ze graag horen .

Geplaatst door Dennis Troper , Product Management Director, Google + pagina's

No comments: