Thursday, November 3, 2011

Verzending van de Google in Google +

Verzending van de Google in Google +: Een paar weken geleden Larry gezegd dat we zouden beginnen met de verzending van de Google onderdeel van Google + . De Android-team lanceerde toen Ice Cream Sandwich , met een focus op verbetering van het delen via Google +. En vandaag zijn we het uitrollen van twee Google + functies die integreren met twee andere Google-producten: YouTube en Chrome.

YouTube
Het is geen geheim dat YouTube is gevuld met tonnen grote inhoud (van inspirerende toespraken van muziek video's naar honing dassen). We wilden zich rechtstreeks tot YouTube in Google +-als het gemakkelijker maken om naar te kijken en uw favoriete-zo delen we de lancering van een YouTube "slider" in de beek. Hier is hoe het werkt:
  • Beweeg de muis over de nieuwe YouTube-icoon in de rechterbovenhoek van Google +
  • Het zal uitschuifbare en vragen: "Wat zou je willen spelen?"
  • Geef wat je in de stemming bent voor (zoals een onderwerp of een musical artiest)
We beginnen het spelen van een lijst met gerelateerde video's in een nieuw pop-up venster, en als u de pop-up elders, kunt u nog steeds uw afspeellijst navigeren van de slider:

Van links naar rechts: YouTube slider (gesloten), schuif (open), pop-up playlist, slider (tijdens het spelen)

Het delen van YouTube-video's met je cirkels werkt ook (natuurlijk), maar er is een aardige twist: de mensen die je deelt met u direct openen een verwante afspeellijst van uw post! Last but not least, we beginnen om YouTube playlists op te nemen in Google + zoekresultaten.


YouTube-video in de beek (links), YouTube afspeellijst in Google + zoekresultaten (rechts)

Chrome
We zijn ook het uitrollen van twee nieuwe Google Chrome + extensies :
  • +1 Button: +1 elke webpagina en deel het met uw cirkels
  • Meldingen: controleer uw Google + meldingen terwijl u surfen op het web
Natuurlijk, als je geen gebruik maken van Chrome, dan kunt u gebruik maken van Google Toolbar voor Internet Explorer . De nieuwe versie-ook de uitrol van vandaag de dag-onder dezelfde delen en kennis beschikt.

Google + Chrome extensies: +1 knop (links), notificaties (rechts)

We hebben nog veel meer gepland voor Google +, YouTube en Chrome (en alle andere Google-producten die u al gebruikt). Maar we hopen dat u geniet van vandaag de dag klein voorproefje van de scheepvaart de Google in Google +.

Geplaatst door Vic Gundotra , Senior Vice President of Engineering

No comments: