Thursday, November 3, 2011

YouTube Google + Player

YouTube Google + Player: Google + toegevoegd een kleine YouTube-pictogram dat altijd naast de schuifbalk weergegeven. Wanneer u de muis over het pictogram, zult u een zoekvak waarin u wordt gevraagd te zien "wat zou je willen spelen?". Typ uw vraag en Google + opent een pop-up venster met 20 zoekresultaten. Het is eigenlijk een afspeellijst en video's automatisch laten afspelen.


U kunt +1 een video die je wilt of deel het met je cirkels. Wanneer u een video te delen, Google voegt ook een link naar een afspeellijst met gerelateerde video's.

Het leuke is dat je nog steeds de pop-up venster te minimaliseren en in staat zijn om te pauzeren een video of ga naar de volgende video rechtstreeks van Google +. Dit is vooral handig voor muziek.



"Het is geen geheim dat YouTube is gevuld met tonnen grote inhoud (van inspirerende toespraken van muziek video's naar honing dassen) We wilden zich rechtstreeks tot YouTube in Google + -. Evenals maken het makkelijker om naar te kijken en deel je favorieten - dus we opnieuw de lancering van een YouTube 'slider' in de beek, ' noemt Google's Vic Gundotra .

Wat te denken van een Google Music-speler?

{Dank je, Thomas, Benjamin en Herin. }


No comments: