Monday, March 28, 2011

33 miljoen streams in 189 landen over de hele wereld: het YouTube Symphony Orchestra Grand Finale

33 miljoen streams in 189 landen over de hele wereld: het YouTube Symphony Orchestra Grand Finale: "(Cross-gepost van de YouTube-blog )

Op 20 maart, de Grand Finale van het YouTube Symphony Orchestra 2011 werd gehouden in het Sydney Opera House en live-streaming naar de wereld op YouTube Tijdens de week lang feest in de aanloop naar de finale, 101 muzikanten uit 33 landen zijn toegetreden voor het eerst samen tijd ondergedompeld in de nieuwe culturele ervaringen, muzikale mentorschap en optredens in een van de meest iconische symbolen in de wereld van de kunsten.

Tijdens de drie-en-een-half uur Grand Finale-en als mensen in verschillende tijdzones ontwaakte opnieuw uitzendingen-het evenement was 33 miljoen keer over de hele wereld stroomden naar 189 landen. Dit omvatte 2,8 miljoen mobiele live-streams-waardoor het een van onze grootste ooit streaming gebeurtenissen tot op heden op mobiele en desktop. Dat betekent dat het evenement werd gestreamd naar bijna een-en-een-halve keer de hele bevolking van Australië , waar het evenement plaatsvond.

Een van de doelen van het YouTube Symphony Orchestra is om klassieke muziek toegankelijk te maken; het totaal der gegevens die door de stroom werd maar liefst 422 terabyte-het equivalent van 145 miljoen MP3-bestanden van de klassieke muziek wordt per e-mail over de hele wereld.

De top 10 landen het bekijken van de prestaties online waren:
1. VS
2. Duitsland
3. Italië
4. Frankrijk
5. Polen
6. Rusland
7. Australië
8. VK
9. Brazilië
10. Taiwan

Enorme dank gaat uit naar al onze Symphony leden die naar Sydney vloog uit de hele wereld en zetten hun hart en ziel in een buitengewone prestatie. U verrast en ontroerd mensen en had een aantal leuke langs de weg !

Voor de rest van u, kunt u lezen over de ervaringen van YouTube Symphony Orchestra 2011 cellist Mathisha Panagoda in een gastpost op het YouTube-blog Australië . En als je Finale gemist de Grote Markt, kunt u kijken naar het volledige concert en hoogtepunten uit de afgelopen week op elk gewenst moment op youtube.com / symfonie .



Geplaatst door Ed Sanders, Group Marketing Manager
"

No comments: