Tuesday, March 22, 2011

Page Speed ​​voor Chrome, en in 40 talen!

Page Speed ​​voor Chrome, en in 40 talen!: "

(Cross-gepost van de Google Webmaster Central Blog .)


Vandaag zijn we de lancering van de meest gevraagde feature voor Page Speed ​​, Page Speed ​​voor Chrome . Nu gebruikers van Google Chrome kan krijgen Page Speed ​​prestaties suggesties om hun sites sneller, rechts in de Chrome-browser. Willen we al onze gebruikers bedanken voor uw grote feedback en ondersteuning, omdat we gelanceerd. We zijn vereerd dat 1,4 M unieke gebruikers zijn de Page Speed ​​extensie gebruiken en vinden het nuttig om te helpen met hun Web Performance diagnose.

Google Chrome ondersteuning is altijd al hoog op onze prioriteitenlijst, maar we wilden het goed te krijgen. Het was essentieel dat het dezelfde engine die de bevoegdheden van de Page Speed ​​add-on voor Firefox ook gebruikt worden hier. Dus hebben we eerst de bouw van de Page Speed ​​SDK , die we vervolgens geïntegreerd in de Chrome-extensie.

Page Speed ​​voor Chrome behoudt dezelfde kern kenmerken als de Firefox add-on. Daarnaast zijn er twee belangrijke verbeteringen zijn opgenomen in deze versie eerst. We hebben verbeterd scoren en de suggestie om te helpen bestellen webontwikkelaars focus op hogere potentiële optimalisaties eerste. Plus, omdat het maken van het internet sneller is een wereldwijd initiatief, Page Speed ​​ondersteunt nu getoond gelokaliseerde regel kan resulteren in 40 talen! Deze verbeteringen zijn onderdeel van de Page Speed ​​SDK, zodat ze zal ook verschijnen in de volgende release van onze Firefox add-on ook.

Als uw site serveert verschillende inhoud op basis van browser de gebruiker de agent, je hebt nu een goede methode voor de pagina-analyse prestaties zoals gezien door verschillende browsers, met Page Speed ​​dekking voor Firefox en Chrome via de extensions, en Internet Explorer via webpagetest.org , die integreert de Page Speed ​​SDK.

Wij horen graag van u, zoals altijd. Probeer Page Speed ​​voor Chrome , en geef ons feedback over onze mailinglijst over extra functionaliteit die u graag zou willen zien. Stay tuned voor updates voor Page Speed ​​voor Chrome dat te profiteren van spannende nieuwe technologieën zoals Native Client .

Door Matthew Steele en Richard Rabbat, Page Speed ​​Team
"

No comments: